Barenboim og WEDO

Verdensberømt dirigent og grænseoverskridende symfoniorkester bygger musikalske og kulturelle broer

Det er et fantastisk musikalsk og politisk spændende orkester, der gæster Musikhuset i april. Den verdenskendte og kontroversielle dirigent Daniel Barenboim, der både har israelsk og palæstinensisk statsborgerskab, grundlagde i 1999 West-Eastern Divan Orchestra. Et storslået symfoniorkester, som består af israelere, palæstinensere og andre musikere fra Mellemøsten.

Det ganske særlige orkester har turneret rundt i hele verden og samlet unge musikere fra hele Mellemøsten til kulturudveksling og dialog i musikkens tegn. Blandt andet har de givet en rørende koncert i Ramallah i 2005 og spillet til ære for Kofi Annan i FN’s hovedkvarter i New York.

Nu kan orkestret helt ekstraordinært opleves i Musikhuset. Med sig på scenen i Symfonisk sal har Daniel Barenboim og West-Eastern Divan Orchestra to dygtige unge solister. Den østrigske cellist Kian Soltani og den russiske bratschist Yulia Deyneko.

Program

Mozart: Symfoni, g-mol opus 40
Pause
R. Strauss: Don Quixote (Solister: Cello: Kian Soltani, bratsch: Yulia Deyneka)

Højdepunkt i 2017

Koncerten med Daniel Barenboim og West-Eastern Divan Orchestra er et af Musikhusets højdepunkter, når Aarhus er Europæisk Kulturhovedstad i 2017. Se flere højdepunkter her. 

Varighed: 1 time 30 minutter inkl. en pause. Vær opmærksom på, at sluttidspunktet kan variere.

Arrangør: Musikhuset Aarhus

 

Køb billet

Spilledatoer

DatoTidspunktPris
tirsdag d. 25. april20:00215.00 - 695.00 DKK
Køb billet

Stor tak til

Det Obelske Familiefond & Sportgoodsfonden