Hanne Boel

Hanne Boel

Køb billet Følg facebook event

Dato

10. februar kl. 20.00

Unik koncert med Hanne Boel og venner

Den danske sangerinde har samlet et nyt band bestående af hendes faste følgesvende Jens Runge og Jacob Funch og en række spændende gæster og venner, der er nøje udvalgt specielt til denne tour. Til foråret giver de fire unikke koncerter i fire danske koncertsale. Den ene i Musikhusets Store sal.

Hanne Boel spiller velkendte hits og helt nye versioner af sange fra sit fremragende bagkatalog krydret med personlige og karakterfulde fortolkninger af sange, som står hendes hjerte nær. Publikum kan  se frem til at opleve det prøvede, det nye, det soulede og det jazzede - alt det, som Hanne er gjort af.

De fire koncerter bliver unikke oplevelser, som spænder mellem det lette luftige akustiske og den større og mere mættede koncertoplevelse. Det har længe været en drøm for Hanne Boel at give en koncert som denne for sit publikum, der kan glæde til et genhør med hits som Don't Know Much About Love, Talk It Out og Light in Your Heart spillet i nye versioner.

Hanne Boel er højaktuel i TV2's populære program Toppen af Poppen, hvor nogle af Danmarks største musiknavne fortolker hinandens sange. 

Varighed 2 x 40 min.

Arrangør: Musikhuset

 

Spilledatoer

DatoTidspunktPris
fredag d. 10. februar 20.00 270.00 - 320.00 kr