Macy Gray

Macy Gray

Køb billet

Dato

13. juli kl. 20.00

Få sangerinder har en så unik og genkendelig stemme som den amerikanske sangerinde Macy Gray, der til sommer giver koncert i Musikhuset Aarhus.

Macy Gray er med hendes karakteristiske hæse og raspede stemme en unik figur på den amerikanske soul- og r&b-scene. Hendes musikalske karriere startede næsten ved et tilfælde, da hun som ung teenager begyndte at skrive sange for andre. Til en demosession dukkede sangerinden, som sangene var tiltænkt aldrig op, og Macy indspillede dem selv i stedet, selv om hun i grunden hadede sin quirky, raspede stemme.

Sangene blev hurtigt en succes i Los Angeles’ musikmiljø, og i 1998 førte det til en pladekontrakt. Siden da er det blevet til mere end 25 millioner solgte albums, flere priser og folk overalt i verden har kunne synge med på hits som ”I’ll Try”.

Gennem årene har Macy Gray fortsat sin musikalske karriere, hvor hun har søgt i en række forskellige retninger og senest udgav hun sidste år det anmelderroste jazzalbum ”Stripped”, hvor Macy Gray fortolkede hendes egne og andre kunstneres store hits i nye arrangementer.

Arrangør: Musikhuset

Spilledatoer

DatoTidspunktPris
torsdag d. 13. juli 20.00 315.00 - 375.00 kr