Madeleine Peyroux

Madeleine Peyroux

Køb billet

Dato

18. juli kl. 20.00

Den verdenskendte og anmelderroste fransk-amerikanske sangerinde Madeleine Peyroux kommer til Aarhus, hvor hun under jazzfestivalen i juli giver koncert i Musikhusets Store sal.

Madeleine Peyroux er født i USA, men flyttede som ung til Paris, hvor hun optrådte som del af en gruppe gademusikanter i byens latinerkvarter. Hun brød igennem lydmuren i 1996 med debutalbummet Dreamland, der begejstrede anmelderne og solgte 200.000 eksemplarer I 2004 vendte hun tilbage med albummet Careless Love, der igen tog anmeldere og publikum med storm og solgte mere end en million eksemplarer. Pladen blev fulgt op af flere succesrige albums, og i 2007 blev hun kåret som Best International Jazz Artist ved BBC Jazz Awards.

Madeleine Peyroux har med flere offentlige forsvindingsnumre og sin sky og excentriske opførsel altid været en sangerinde, der går sine egne veje. Veje, der nu fører hende til Musikhuset Aarhus. Med et nyt album udgivet i 2016 og en stemme der ofte er blevet sammenlignet med legendariske Billie Holiday, er det desuden en både højaktuel og helt suveræn jazzsangerinde, der kommer på besøg.

Lineup
Madeleine Peyroux, vokal
Jon Herington, guitar
Barak Mori, bas

Arrangør: Musikhuset

Spilledatoer

DatoTidspunktPris
tirsdag d. 18. juli 20.00 335.00 - 395.00 kr