Marked i Parken

Marked i Parken

Dato

13. august kl. 10.00

er Aarhus’ nye, hyggelige og kreative pop-up marked i hjertet af centrum.
Det er et mangfoldigt, men dog lokalt, samlingspunkt for børnefamilierne, de unge, de gamle og turisterne. Det er en oase midt i byen i et intimt og grønt miljø.

På pladsen mellem Musikhuset og ARoS vil der over fire søndage i sommeren blive skruet godt op for hyggen, når Kødbyens Mad & Marked serverer kulinariske oplevelser, Musikhuset præsenterer lækker livemusik, ARoS udfordrer med spændende kunstindslag og Flagstang Markeder ruller ud med knap 100 loppestande – alt sammen udendørs og med fri adgang.

Lad børnene lege i parken eller ved markedets aktiviteter, drik en kold markedspilsner i solen, nyd musikken og de smukke kunstinstallationer og gør et fund på loppemarkedet. Det bliver skønt, afslappet og virkelig hyggeligt – den bedste måde at tilbringe sin søndag i Aarhus på! Vi ses til Marked i Parken!

Hvornår?
13. august kl. 10-15.

Musikalsk underholdning den 13. august v/ Thomas Eiler, Johannes Björkman og Uffe Steen. En trio, dedikeret til det ligefremme, det groovy og et nede-på-jorden approach til musikken. Et spadestik i orgelets utømmelige hitliste, tilsat improvisation og livsglæde, serveret af bundsolide musikere sikrer en god koncertoplevelse.

Udover er liveunderholdningen  er der underholdning v/ DJ på begge markeder

Arrangør: Musikhuset Aarhus

Spilledatoer

DatoTidspunktPris
søndag d. 13. august 10.00 Gratis