Nøddeknækkeren

Nøddeknækkeren

Køb billet

Dato

29. december - 30. december Se alle datoer og tidspunkter

Nu er det jul igen, og nu er det jul igen, og Nøddeknækkeren vender tilbage med dansende snefnug, valsende blomster, frække mus, tårnhøje juletræer, iskolde snedronninger, varmblodede sukkerfeer, prinser og prinsesser, kinesere, arabere og meget mere.

Sikken voldsom trængsel og alarm, der bliver i Musikhuset Aarhus, når Den Kongelige  Ballet træder dansen og fortæller eventyret om Marie og hendes nøddeknækkerprins med alt, hvad det rummer af trylleri og magi.

Til George Balanchines elegante og klassiske koreografi og I Anthony Wards farverige dekorationer og kostumer. Det kimer nu til julefest med Tjajkovskijs vidunderlige musik, som man aldrig nogensinde bliver træt af at lytte til, og som de fleste kan nynne med på.

Julen har bragt velsignet bud og nu glædes gamle og unge, for Nøddeknækkeren fremkalder tindrende og forventningsfulde barneøjne hos såvel de yngste som de ældste familiemedlemmer. Den underfundige og sælsomme fortælling appellerer på tværs af generationer til enhver, der elsker jul. Så spillemand, spil lystigt op, nu begynder dansen.

Spilledatoer

DatoTidspunktPris
fredag d. 29. december 19.30 315.00 - 495.00 kr
lørdag d. 30. december 13.00 315.00 - 495.00 kr
lørdag d. 30. december 17.00 315.00 - 495.00 kr