Ringenes Herre Live

 

Storslået film- og musikoplevelse i Musikhuset

Se eller gense den første del af filmtrilogien Ringenes Herre på det store lærred og oplev det musikalske brus, når Aarhus Symfoniorkester spiller Howard Shores prisvindende og episke soundtrack akkompagneret af både et stort kor og børnekor.

Tag med fredelige Frodo fra Herredet på en eventyrlig og farlig rejse med den onde Saurons sorte ryttere i hælene. Frodo har arvet en magisk og kraftfuld ring, og nu hviler hele Midgårds skæbne på hans smalle skuldre. For ringen er det eneste der står mellem Sauron og det totale herredømme, og den onde mørkets fyrste skyer ingen midler for at få fat i den.

Ringenes Herre Live er et af Musikhusets højdepunkter, når Aarhus er Europæisk Kulturhovedstad i 2017. Se flere højdepunkter her. 

Ringenes Herre Live præsenteres i samarbejde med New Line Cinema / Warner Brothers

Køb billet

Spilledatoer

DatoTidspunktPris
fredag d. 08. september19:30170.00 - 450.00 DKK
lørdag d. 09. september20:00170.00 - 450.00 DKK
søndag d. 10. september15:00170.00 - 450.00 DKK
Køb billet

En storslået film- og musikoplevelse

Ringenes Herre er et kulturfænomen uden lige. Først som en højtelsket bogtrilogi og siden i Peter Jacksons prisbelønnede og roste filmatiseringer. Det er den klassiske fortælling om det godes kamp mod det onde, men med et ufatteligt gennemført univers befolket af magiske væsener som elvere, dværge og troldmænd lagde forfatteren J.R.R. Tolkien lagde med Ringenes Herre grundstenen til fantasygenren, som vi kender den i dag.

Selve filmen er cirka 15 år efter sin premiere, stadig et visuelt mesterværk, der med garanti tager vejret fra publikum. Tilsæt et helt nyt livemusikalsk aspekt, og du har opskriften på, hvad der helt sikkert bliver en storslået film- og musikoplevelse. Et oplagt valg for både fans af Ringenes Herre, klassisk musik-novicer, filmelskere og familier med børn fra tweenage-alderen og op. 

Stor tak til

Vilhelm Kiers Fond