The Show - a Tribute to ABBA

The Show - a Tribute to ABBA

Køb billet

Dato

18. april kl. 20.00

Jubilæumsshow for ABBAs første single

I 2017 fejrer The Show, at det er 45 år siden, at ABBA udgav deres første single People need love, og eventyret om de svenske popkonger- og dronninger begyndte.
I den anledning kan publikum se frem til en fantastisk aften, når The Show kommer til Musikhuset for at fejre og ære ABBA og ABBAs musik. 

The Show har turneret rundt med legendarisk ABBA-musik siden 2001 og er både musisk og i fremtoning et ABBA-coverband i absolut særklasse.

Musikken i The Show - a Tribute to ABBA bliver spillet af det svenske band Waterloo flankeret af The National Symphony Orchestra of London dirigeret af Matthew Freeman.
Det anerkendte orkester og dirigenten har optrådt med stjerner som Elvis Costello, Robbie Williams og Sir Cliff Richard.

For at give musikken en endnu mere original lyd optræder flere af de oprindelige ABBA-musikere som gæstestjerner i The Show. På denne turné kan publikum se frem til at møde den legendariske saxofonist Ulf Andersson, der turnerede med det originale ABBA, og som kompenerede musikken til hittet I Do, I Do, I Do, I Do, I Do, I Do sammen med det originale ABBA medlem Benny Andersson.

Varighed: 2 timer inkl. en pause. Vær opmærksom på, at sluttidspunktet kan variere.

 

Arrangør: Musikhuset Aarhus

Spilledatoer

DatoTidspunktPris
tirsdag d. 18. april 20.00 265.00 - 405.00 kr