Før-under-efter

Kom i god tid

Vi opfordrer publikum til at tage hjemmefra i god tid. Der kan være kø til parkering, og det er ikke alle, der kan få en plads helt tæt på huset. På aftener, hvor der er forestillinger i flere sale, bestræber vi os på at programlægge sådan, at forestillingerne begynder forskudt. Tjek derfor altid spilletidspunkt og sted på billetten.

Pausedrink
Forudbestil drinks til pausen og undgå kø. Bestil pausedrinks her.

For sent ankomne

Forestillingerne i Musikhuset Aarhus starter præcist, og det vil sige, at dørene til salene lukkes på tidspunktet for forestillingens start. For sent ankomne kan ikke forvente at få adgang til salen efter en forestilling er gået i gang. Det er suverænt kunstnerne på scenen, der bestemmer, hvorvidt Musikhusets personale må lukke for sent ankomne ind i salen, så reglerne kan variere fra forestilling til forestilling.

Garderobe

I Foyeren finder du Musikhusets store garderobe. Der er også en garderobe til publikum, som skal i Symfonisk og Rytmisk Sal. Den ligger på Strøget mellem den gamle og den nye bygning. Garderoberne er bemandet to timer før forestillingsstart og koster 20 kr. I kælderen ved toiletterne mod både nord og syd kan overtøj opbevares på bøjler. Her sker opbevaring på eget ansvar.

Toiletter

Publikumstoiletter findes flere steder i huset. Fra Foyeren er der adgang til toiletter i kælderen i den nordlige og sydlige del af huset. Desuden er der toiletter i restauranten og på 1. balkon. I den nye bygning er der toiletter i kælderen under Torvet. Der er handicaptoiletter på alle etager i Foyeren samt på Torvet. Det er gratis at benytte toiletterne.

Rygning

Alle Musikhusets bygninger er totalt røgfri. Langs facaden uden for Foyeren er der ophængt askebægre, som vi opfordrer publikum til at bruge.

Mobiltelefoner

Mobiltelefoner skal være slukkede eller på lydløs under forestillingen. Det er ikke tilladt at tage billeder eller optage lyd fra forestillingerne.