Scandinavian Congress Center

Scandinavian Congress Center tilbyder næsten 1000 parkeringspladser og ligger lige ved siden af Musikhuset.

Scandinavian Congress Center råder over åbne p-pladser foran og bag ved centeret og i parkeringskælderen under centeret. Parkeringsanlægget er åbent hele døgnet med vagt alle 24 timer. Man trækker en billet ved indkørsel til parkeringspladserne.

Betaling
Køb af parkeringsbillet kan ske på 2 måder.

1) Via Betalingsautomat. Her er det muligt at betale med kontanter og betalingskort.
En indkørselsbillet trækkes ved bommen, når du kører ind. Inden udkørsel, betaler du ved en betalingsautomat, ved at du sætter din indkørselsbillet i automaten.
Der afregnes med 5 kr. pr. påbegyndt 17 minutter - dette svarer til 17,65 pr. time der kan beta-les med kontanter eller betalingskort i billetautomaten, når du skal ud igen.

2) Udkørselsbillet for gæster i Musikhuset
Musikhuset og Scandinavian Congress Center har indgået et samarbejde, så det er muligt for gæster, som skal til et kulturarrangement i Musikhuset at købe en udkørselsbillet til parkerings-pladsen hos Scandinavian Congress Center. Indkørselsbilletten kan byttes med en udkørsels-billet til 50 kroner. Udkørselsbilletten kan købes i Musikhusets Billetsalg eller i garderoben. Nogle gange vil det også være muligt ved udgangen.

GPS koordinator
Indkørsel ved Valdemarsgade:
56.152213, 10.199084
Indkørsel ved Skovgaardsgade:
56.153609, 10.196241