Om Musikhuset

Om Musikhuset

Velkommen til Nordens største musikhus

Fra pop til opera. Fra rock til barok. Fra studerende til internationale stjerner. Musikken er i centrum, når Musikhuset Aarhus hvert år beriger, bevæger og begejstrer mere end en million gæster. Med storslået akustik og smuk arkitektur danner husets seks sale og 11 scener ramme om mere end 1.500 årlige arrangementer.

Musikhuset Aarhus byder på oplevelser for enhver smag. Børneforestillinger, koncerter, musicals, comedy, dans, teater, opera, filmkoncerter, symfonikoncerter samt møder, events og konferencer for erhvervslivet. Der er også masser af gratis aktiviteter og mulighed for at nyde husets café og restaurant johan r.

Musikalsk kraftcenter i hjertet af Aarhus

Musikhuset er et musikalsk kraftcenter, der udover at trække de største musikere til Aarhus huser seks lokale og toneangivende aktører: Musikhuset Aarhus som arrangør, Det Jyske Musikkonservatorium, Aarhus Symfoniorkester, Den Jyske Opera, Teaterhuset Filuren og Comedy Zoo Aarhus. Tilsammen gør det Musikhuset til et af landets mest populære kulturhuse og Nordens største musikhus.

Musikhuset er et unikt koncert- og læringshus på internationalt niveau. En musikalsk smeltedigel, hvor man hver dag kan møde hundredvis af studerende, lærere, professionelle musikere og medarbejdere i Musikhuset.

Musikhuset ligger i hjertet af Aarhus og udgør sammen med ARoS, Århus Festuge, Ridehuset, Aarhus Musikskole, Bora Bora og Godsbanen et kulturelt kraftcenter midt i byen.

Læs mere om Musikhusets rammer, husets unikke sale, ledige stillinger mv.

Oplev livet i Musikhuset Aarhus i hyperlapse

 

Vil du opleve din næste store kulturoplevelse i Musikhuset Aarhus, får du overblikket over alle vores aktuelle arrangementer her.