Amanda Thomsen & Niels Lan Doky Trio

Amanda Thomsen & Niels Lan Doky Trio

Mød et af Danmarks største jazznavne nogensinde, når han i selskab med tre af fremtidens stjerner indtager Musikhuset Aarhus.

Niels Lan Doky (f. 1963) regnes for et af de allerstørste internationale jazznavne Danmark nogensinde har fostret. De seneste fire år har han haft The Standard Jazz Club i København, hvor der har været stort fokus på udviklingen af nye unge supertalenter. Det er netop et udvalg af de ypperste blandt disse nye stjerner, som Niels Lan Doky for første gang og med stor stolthed præsenterer i på en turne i efteråret 2017.

Om Trioen

To helt exceptionelle unge danske musikere i international sværvægtsklasse indgår nu fast i Niels Lan Dokys trio og har været med ham rundt på turnéer i både Asien og Europa og med stor succes. Bassisten Tobias Dall (f. 1987) har en varm og organisk tone, en flydende melodisk og lyrisk spillestil og ikke mindst et kraftfuldt rytmisk drive. I hans unikke tilgang til instrumentet høres en fin blanding af både amerikanske og skandinaviske inspirationskilder.  Den københavnske trommeslager Niclas Bardeleben (f. 1990) en af de mest opsigtsvækkende musikere, som er dukket op på den danske jazz scene i de seneste årtier. Som medlem af Niels Lan Doky trio er hans navn allerede slået fast rundt omkring i Europa og i særdeleshed i Asien hvor han kontinuerligt høster ekstraordinært mange roser.

Om Amanda Thomsen (f. 1997)

Denne unge danske sangerinde er fra Herlev, nord for København og er et virkeligt sjældent talent af aller højeste klasse. Hun debuterede på The Standard Jazz Club i januar 2014 som dengang kun 16årig og bragede i den grad igennem og overvældede alle, ikke mindst pressen. Politiken kaldte hende for "en lille sensation på den danske musikscene". Rygterne om hendes talent er også nået langt ud over landets grænser og flere af hendes koncerter på The Standard Jazz Club er blevet overværet af internationale musik VIPs, bl.a. flere musikere fra the Rolling Stones samt ikke mindst et af hendes største forbilleder, Brian McKnight, som nu også er en af hendes største fans.

Varighed: 2 timer og 10 minutter inkl. en pause. Vær opmærksom på, at sluttidspunktet kan variere.

Arrangør: Musikhuset Aarhus