Anders Blichfeldt Christmas Concert

Anders Blichfeldt Christmas Concert


Covid-19 har vendt op og ned på mange ting, også i Musikhuset.

Vi beklager at måtte meddele, at koncerten med Anders Blichfeldt er aflyst. Vi havde glædet os til at byde jer velkommen, men corona-restriktionerne gør, at det desværre ikke er muligt.

Vi har sendt en mail til alle billetkøbere med nærmere info. Har du ikke hørt fra os, så kontakt os venligst på billetsalg.mus@mkb.aarhus.dk eller ring til vores billetsalg på 89404040. Du kan se åbningstider her.

Du kan læse mere om refusion af billetter her.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Julen 2020 vender Anders Blichfeldt tilbage med Danmarks festligste julekoncert med swingenede gospel versioner af klassiske julesange i en uforglemmelig Christmas Gospel koncert.

Med et af landets bedste julebands, de sejeste gospelsangere og Anders i spidsen er der dømt jul, rock'n roll, liv og glade dage i Store sal den 19. december. Der bliver også lagt ekstra vægt på gospelgenren i år, lige som du også kan opleve et par helt nye julesange som Anders Blichfeldt har skrevet.

Anders' julekoncerter er ikke som de andre! Her er det festen og glæden ved musikken, der sætter gang i julestemningen.

Andrews Sisters

Linda Andrews (X-Factor vinder) danner sammen med Nadia Nouamani gospelgruppen Andrews Sisters og vil, ud over at synge kor, give os fantastiske versioner af gospelklassikere og julesange.

Jønssons Fristelser

Som kapelmester er det Martin Jønsson, der sidder bag tangenterne på orgel og piano. Martin er særdeles godt bekendt med gospel genren og har desuden spillet med en lang række prominente kunstnere.

Med sig har han saxofonisten Ulrik Bust, der ligeledes er kendt i hele landet for sit eminente saxofon spil. På trommer er det Mads Andersen, der sørger for, at hele orkesteret kommer til at swinge sammen med bassisten Morten Maltesen.

Vi passer godt på dig i Musikhuset

Vi lever i en særlig tid, der gør det ekstra vigtigt, at vi passer godt på hinanden. Klik her og læs mere om, hvad vi gør for at passe på dig og vores andre gæster.

 


Spilledatoer

Dato Tidspunkt Pris