Andreas Bo

Andreas Bo

Køb billet Følg facebook event
19. november 2020 - 21. november 2020 • 325 kr

 

Andreas Bo er klar med knivskarpe holdninger i sit nye comedyshow #skarp

Hvad er din holdning til det? Hva’? Hva’? Hva’? I mange hundrede tilfælde hver dag, skal vi træffe et valg, vælge side, eller ta’ en beslutning. Kollegaer, familie og sociale medier kræver det. Hvis vi først lige kan blive enige om, at det er godt, at vi har valgmuligheder, kan vi så også blive enige om, at det er virkelig stressprovokerende, hele tiden at skulle forholde sig til alt? En hund har 4 mulige valg: Skal jeg æde, jage, knalde eller sove? Kommer vi nogensinde frem til de vigtige beslutninger og svar, når vi åbenbart først skal blive enige om, hvorvidt 2 mænd må danse sammen, eller om Ghita Nørby er en heks eller en helgen?

Andreas Bo skærer igennem. I et nyt skarpt show, giver han dig en guide til, hvornår du skal ha’ en holdning, hvornår du skal træffe en beslutning, og hvornår du kan tillade dig, at være røvligeglad. Det vil gi’ dig ro til at sove. Måske allerede under showet.

Andreas Bo er tilbage.
Der er mange dygtige stand up’ere, skuespillere, entertainere, satirikere, sangere og parodister i Danmark. Men Andreas Bo er måske den eneste, som hører til i toppen af alle kategorierne. Fra september 2020 kaster han dig rundt i en tornado af alle hans komiske og ekvilibristiske virkemidler. Og han er #SKARP som aldrig før.

Den anbefalet min. alder er 15 år.

Arrangør: Tajmer Booking & Management.

 


Spilledatoer

Dato Tidspunkt Pris
torsdag d. 19. november 2020 Kl. 20.00 325 kr. Køb billet
Udsolgt fredag d. 20. november 2020 Kl. 20.00 Udsolgt 325 kr. Køb billet
lørdag d. 21. november 2020 Kl. 20.00 325 kr. Køb billet