Anna Netrebko

Anna Netrebko

Køb billet
Få ledige
25. februar 2022 • 1280 - 1680 kr

Oplev en af vor tids allerstørste operastjerner i selskab med Aarhus Symfoniorkester i Musikhuset.

Stjernestøvet fra verdens største operahuse drysser ud over Musikhuset, når det aarhusianske publikum får mulighed for at opleve en af verdens største sangere. Anna Netrebko er et ikon i operaens verden. Karismatisk, uimodståelig og med en musikalitet og et nærvær på scenen, der er helt uden lige.

Anna Netrebko har sunget på alle de store scener i verden. Hun har en unik evne til at forføre den klassiske scene med sin fantastiske vokalkontrol, og så har hun en helt særlig karisma og tilstedeværelse på scenen. Hun mestrer alle følelser i sit musikalske udtryk og har en stemme som et forår på en kold vinteraften.

Når hun så tilmed medbringer sin tenor-husbond, Yusif Eyvasov, så er der løfte om en koncert helt, helt ud over det sædvanlige. Begge sangere slår normalt deres folder på scener som Metropolitan-operaen, Wiener Staatsoper og La Scala, og deres samspil er sublimt. Sammen med Aarhus Symfoniorkester træder de to stjerner op på scenen i Symfonisk sal.

Hør parret synge den romantiske duet O soave Fanciulla fra første akt af Puccini’s La Bohéme ved Wiener Opernball i 2019.


Kun få gange tidligere har danskerne kunnet opleve det verdensberømte par på dansk jord. Senest i 2019, hvor de høstede fantastiske anmeldelser.

* * * * * *

”Ægteparret Anna Netrebko og Yusif Eyvazov besidder både hver for sig og tilsammen en så magtfuld, imponerende og dragende sangstil- og kraft, at man opsluges, hypnotiseres og nærmest opløses i musikkens magt”

Jyllands-Posten


Når de to verdensstjerner går på scenen i Musikhuset, vil de synge de største arier og duetter fra Pucchini. Desuden får publikum uddrag fra La Gioconda af Ponchielli, Adriana Lecouvreur af Cilea og masser af musik af Verdi, heriblandt musik fra Othello. Det fulde program bliver offentliggjort senere.

Det bliver en uforglemmelig aften i de store stjerners tegn, så glæd dig til at blive fortryllet i Musikhusets smukke Symfonisk sal.

Anna Netrebko, sopran
Yusif Eyvazov, tenor
Pier Giorgio Morandi, dirigent
Aarhus Symfoniorkester


Spilledatoer

Dato Tidspunkt Pris
Få ledige fredag d. 25. februar 2022 Kl. 19.30 Få ledige 1280 - 1680 kr. Køb billet

Gør oplevelsen større

Sæt smag på din aften
Sæt smag på din aften
MUSIKMENU - petit

Smagebræt med kolde anretninger
Lun hovedret
Hjemmebagt surdejsbrød og pisket smør

Serveres 2 timer før forstillingen.

229 kr
Sæt smag på din aften
Sæt smag på din aften
MUSIKMENU - grand

Smagebræt med kolde anretninger
Lun hovedret
Hjemmebagt surdejsbrød og pisket smør
Dessert
2 gl. vin
Kaffe & snacks to-go

Serveres 2 timer før forestillingen.


429 kr