Anne Linnet - Kvindesind

Anne Linnet - Kvindesind

Køb billet Følg facebook event
27. maj 2020 • 425 - 505 kr

Anne Linnet turnerer mod tortur

Anne Linnet optræder med sange fra Kvindesind og Barndommens gade i landets fire største byer til fordel for DIGNITY - Dansk Institut Mod Tortur.

Det ligger hende på sinde at hjælpe, hvis hun kan, og derfor vil Anne Linnet til maj 2020 give fire koncerter rundt om i landet, hvor overskuddet går til DIGNITY, der arbejder for en verden uden tortur og som bl.a giver livsnødvendig behandling til traumatiserede flygtninge og deres familier her i Danmark. Den ene af de fire koncerter finder sted i Musikhusets Store sal.

”Det er en vigtig sag, og derfor har jeg valgt, at det skal være nogle ganske særlige koncerter, hvor jeg vil spille musik fra mine to plader med Tove Ditlevsen-tekster, altså sange fra ’Kvindesind’ og fra ’Barndommens gade’. Det har jeg ikke gjort på den måde før, og jeg glæder mig meget til at genbesøge sangene, som jeg skrev, da jeg var ganske ung i 1970’erne,” fortæller Anne Linnet og tænker her på ’Kvindesind’ fra 1978. ”Men også fordi Tove Ditlevsens tekster er tidsløse. Jeg var glad for dem dengang, og jeg er stadig glad for dem.”

Ud over sange fra Kvindesind og Barndommens gade, der udkom i 1986, vil Anne Linnet dog ikke udelukke, at der også kan snige sig et par andre sange fra hendes store og elskede repertoire ind på sætlisten til de kommende koncerter. 

Al overskud fra aftenen går til menneskerettighedsorganisationen DIGNITY – Dansk Institut Mod Tortur.

OM DIGNITY

DIGNITY – Dansk Institut Mod Tortur har siden 1982 rehabiliteret torturoverlevere i Danmark og i nærområderne, bl.a. som følge af konflikter i Mellemøsten og Nordafrika. Al overskud fra projektet går til DIGNITYs arbejde.

Varighed: 2 timer inkl. pause. Bemærk sluttidspunktet kan variere. 

Arrangør: DIGNITY  i samarbejde med Musikhuset Aarhus.  


Spilledatoer

Dato Tidspunkt Pris
onsdag d. 27. maj 2020 Kl. 20.00 425 - 505 kr. Køb billet

Gør oplevelsen større

Sæt smag på din aften
Sæt smag på din aften
Nordisk Tapas i Café Johan r

Hjemmelavede specialiteter, små lune retter og johan r’s friskbagte rugbrød. Hovedparten af råvarerne er økologiske, danske og ofte lokale. 

Nordisk Tapas serveres i Café johan r, når I ankommer 2 timer før forestillingen 

209 kr
Forudbestil til pausen
Forudbestil til pausen
NEM Pause

Undgå kø og forsyn dig med vin, øl, sodavand, isvand, kaffe/te samt lækre snacks i pausen. 

65 kr
Sæt smag på din aften
Sæt smag på din aften
Maestro's 3 retters menu inkl. Signatur Cocktail

3 retter efter kokken valg inkl. Signatur Cocktail

Serveres 2 1/2 time før forestillingen

419 kr