Anohni with Aarhus Symphony Orchestra and Concert Clemens Choir

Anohni with Aarhus Symphony Orchestra and Concert Clemens Choir

Køb billet

Dato

18. november kl. 20.00

Den britisk/amerikanske kunstner Anohni giver sammen med Aarhus Symfoniorkester en eksklusiv koncert i Musikhusets store sal.

Anohni er kendt for sin smukke, delikate, nærmest overjordiske sangstemme og brød igennem den musikalske lydmur i 2005, da hun som forsanger i bandet Antony and the Johnsons modtog den fornemste britiske musikpris, en Mercury Award, for årets album.

Når hun kommer til Musikhuset i efteråret, er det resultatet af et unikt kunstnerisk samarbejde med Aarhus Symfoniorkester. Samarbejdet blev grundlagt, da hun i 2015 spillede sammen med Aarhus Symfoniorkester på NorthSide. Festivalkoncerten regnede ganske vist væk, men den var alligevel magisk. Derfor vender Anohni tilbage til Aarhus og symfoniorkestret for at indspille et nyt album og give en koncert i anledningen af Aarhus 2017.

Artist in residence
Anohni er inviteret af Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017 som ’artist-in-residence’. Foruden den eksklusive koncert i Musikhuset åbner hun og to kunstnerkollegaer, Kembra Pfahler og Johanna Constantine, den 11. august udstillingen FUTURE FEMINISM i Galleri ’O’ Space på Mindet 6 på Aarhus Havn. Udstillingen kan opleves indtil 1. september, og der er gratis adgang.

Koncerten er støttet af British Council.

Arrangør: Musikhuset, Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017 og Aarhus Symfoniorkester