Arternes Oprindelse

Arternes Oprindelse


Teaterhuset Filuren præsenterer i vinterferien familieforestilling "Arternes Oprindelse", en co-produktion med Teateret Thalias Tjenere.

12-årige Mary er en fattig snedkerdatter, der graver efter forsteninger på den engelske kyst. En dag finder hun noget, ingen før har set. Noget, der fortæller en helt ny og vanvittig historie om, hvordan verden blev til. Det viser sig at blive et af de største videnskabelige jordskælv nogensinde!

”Arternes Oprindelse” er en magisk og morsom maskeforestilling inspireret af den sande historie om Mary Anning, der i 1811 udgravede det første icthyosaurus skelet. Hendes utrolige fossilfund af gigantiske vandkrybdyr og flyvende reptiler blev de første beviser på evolutionen. En livsbekræftende forestilling om den store betydning et lille menneske har.

Efter forestillingen vil børn og voksne have mulighed for selv at grave efter "knogler" i en 8 meter lange sandkasse og samle de store skeletter i realstørrelse.  

Varighed: Ca. 45 min (der er ingen pause i forestillingen)

Forestillingen er for 7 år og opefter

Forestillingen spiller i Filurens sal i Musikhuset Aarhus

Arrangører: Teaterhuset Filuren og Teateret Thalias Tjenere

Forestillingen er støttet af Aarhus Kommunes Kulturudviklingspulje, Statens Kunstfond, Spar Nord-Fonden, Kong Christian X' Fond, Dansk Skuespillerforbund, Aage og Johanne Louis-Hansens Fond og BUPL's solidaritets- og kulturpulje.


Spilledatoer

Dato Tidspunkt Pris