(B)romance - en musical

(B)romance - en musical

Ovenpå de store succeser med teaterkoncerter er MusicalDanmark stolte over, at kunne præsentere den nyskrevne danske musicalperle; (B)ROMANCE – En musical.

(B)ROMANCE er en musical om det klassiske trekantsdrama - om kvinden, der kommer imellem to mænd. Denne gang med et twist, som ikke skal røbes her. Musicalen er fyldt med uimodståelige musicalnumre og medrivende øjeblikke i en rørende fortælling om venskab, kærlighed og ikke mindst - tilgivelse.

Musicalen havde Urpremiere på Sceneriet under Det Ny Teater i efteråret 2017 og fik mange stjerner og flotte anmeldelser, bl.a. fra CPH CULTURE, som skrev, at ”(B)romance hører blandt sæsonens mest opløftende danske udspil indenfor musikdramatik”.

(B)ROMANCE har 10 professionelle skuespillere og musikere på scenen, bl.a. Selene Munöz (Vild med dans) samt stortalenterne Nikolaj Dencker Schmidt og Rasmus Rothaus Faartoft (Seebach The Musical). Christian Berg er kapelmester og Mads M. Nielsen (Elf The Musical m.fl.) er instruktør. (B)ROMANCE er skrevet i fællesskab af Christian Berg, Mikkel Petterson og Andreas Garfield.

Varighed: 1 time og 25 minutter eksl. pause. Bemærk, at sluttidspunktet kan variere.

Arrangør: MusicalDanmark