Bjørn Eidsvåg

Bjørn Eidsvåg


Bjørn Eidsvåg vender tilbage til Musikhuset.

Den norske trubadur Bjørn Eidsvåg har et stort og trofast publikum i Danmark. Danskerne har taget nordmanden med den store livsvisdom og fortælleglæde til sig. Hans sange og musiks universelle indhold appellerer til danskernes appetit på gode melodier og store beretninger.

Bjørn Eidsvåg bruger sine tekster og sin musik til at kommunikere med sit publikum om alle aspekter af det at være et tænkende menneske:

Tro, tvivl, kærlighed og anger og selv normalt tunge emner som døden bliver til stærke og livsbekræftende tekster i Eidsvågs univers og flyder afsted på melodier, der rent musikalsk når bemærkelsesværdigt langt omkring: Vise, pop, soul, funk, stille bossanova og jazz.

Filosofisk og folkekær

Bjørn Eidsvåg er uddannet præst og har arbejdet indenfor psykiatrien, noget som i høj grad har påvirket hans sange. Gennem hele sin karriere har Bjørn Eidsvåg stået på retten til at sige hvad man vil, uafhængigt af livssyns-båse.

Siden starten som musiker i 1971 har Bjørn Eidsvåg skrevet sig grundigt ind i den norske musikhistorie og er utvivlsomt én af Norges mest succesrige og folkekære kunstnere.

Senest udgav han Far faller som sit 25. album og det blev et af de bedst sælgende album i Norge i 2013 og Klassisk Bjørn Eidsvåg som er blevet til i et samarbejde med Kringkastningsorkestret, det norske radiosymfoniorkester, hvor en række af Eidsvågs mest kendte sange er arrangeret for symfoniorkester. 

Når Bjørn Eidsvåg er på turné i Danmark er han altid ledsaget af et hold af eminente og stærkt sammenspillede musikere.


Arrangør: Musikhuset


Spilledatoer

Dato Tidspunkt Pris