Bo Kaspers Orkester

Bo Kaspers Orkester


Bo Kaspers Orkester er tilbage med nyt album og dansk turné.

"Det er både sprødt, raffineret og vidunderligt underspillet, det swinger overlegent, harmonierne er spændende og det musikalske niveau er tårnhøjt."

Klaus Lynggaard, Weekendavisen

Pladeaktuelle Bo Kaspers Orkester indtager Musikhuset med nye sange og lækkerier fra et omfattende bagkatalog.

De charmerende svenskere er kendt og elsket for deres særegne blanding af soul, pop, jazz og svensk visetradition. Bandets nye album 23.55 er netop udkommet, og nu kan de danske fans se frem til at opleve sangene live på scenen i Musikhusets Store sal.

Bo Kaspers Orkester har solgt over 2,5 millioner albums i løbet af deres 28 år som band, og det har derfor ikke været nemt at skulle leve op til de høje forventninger fra dem selv og publikum til et nyt album.

Her får du en lille bid af deres netop udsendte single:

”Vores bedste tid er lige nu. Siden begyndelsen af 1990’erne har vi rejst rundt som musikalske handelsrejsende, og det føles nu som om – for at anvende ishockey termer – at vi har spillet to perioder, og at vi nu er i begyndelsen af den sidste tredje periode. Nu er det tid til at give den gas!”, fortæller bandet og fortsætter:

23.55 er en samling af sange, som det har taget os næsten tre årtier at blive i stand til at lave. En ren soulplade. Vi har været der tidligere – soulen ligger i vores DNA – men det føles som om, at vi først nu er klar, har stemmen og teksterne til at kunne gøre det fuldt ud. Forbillederne har været givne. Nutidens soul, der er lavet efter uendelige timer foran en computer, lader vi vores yngre kollegaer om. Vi har skrevet sangene, øvet dem, testet dem foran publikum for til sidst at indspille dem i løbet af nogle få dage i studiet” fortæller bandet og fortsætter: ”Albummet 23.55 kan med fordel høres sent på aftenen. Gerne højt! Og hvis naboerne klager, så hils fra os.”

I foråret 2020 er Bo Kaspers Orkester klar til at spille koncerten i Musikhuset, hvor fans kan glæde sig til at opleve de nye sange live samt klassikere fra deres solide bagkatalog. 

Arrangør: Musikhuset Aarhus


Spilledatoer

Dato Tidspunkt Pris