Bo Sundström

Bo Sundström

Frontmanden fra Bo Kaspers Orkester gæster Musikhuset med ny musik

Jazz lyder bedst på svensk, eller i hvert fald rigtig godt. Bo Sundström, der er frontmand i det folkekære band Bo Kaspers Orkester, har i 25 år skrevet tekster og lavet jazz til perfektion. Efter to succesfulde koncerter på dansk grund gentager han nu succesen og gæster Musikhusets intime Lille sal med sit band.

Få en forsmag på koncerten - kig med her i klippet, hvor Bo Sundström optræder live med band på svensk TV:

Nyt album fra svensk hitmand

Bo Sundström er aktuel med albummet Mitt Dumma Jag med svenske fortolkninger af amerikanske jazzfavoritter. De amerikanske sange er valgt med hjertet og på albummet fortolker han dem og giver dem sit personlige præg.

Bo Kaspers Orkester har gennem årene vundet et trofast publikum i hele Skandinavien, der har lært at sætte pris på deres særegne blanding af pop, jazz og svensk visetradition. Bo Sundström er kendt og elsket for sine finurlige svenske tekster om hverdagens liv. Med det nye album hylder han de tidligere 60’ere, hvor jazzmusikken var på sit højeste. Det er nostalgi og nutid på en og samme tid.

Som opfølger til de succesfulde koncerter i efteråret 2018 står Bo Sundström nu klar med fire eksklusive koncerter på dansk jord.

Varighed: 1 time og 15 minutter. Bemærk, at sluttidspunktet kan variere.

Arrangør: Musikhuset