UDSOLGT: Børn spiller klassisk

UDSOLGT: Børn spiller klassisk

06. december 2020 • Gratis

Koncerten er gratis men kræver billet, som kan bookes her.

Børn Spiller Klassisk er en musikbegivenhed for børn under 13 år. Musikglade børn fra region Midt/Øst får mulighed for at spille for hinanden, for pårørende og for et kompetent dommerpanel i Kammermusiksalen i Musikhuset i Aarhus den 6. december mellem kl. 9 og 13.

Arrangementet giver børnene en oplevelse af fællesskab, noget at spille hen imod og et netværk med andre børn, der også er ambitiøse med deres musik. Kort sagt en musikalsk festdag.

Der vil være mulighed for at få mundtlige tilbagemeldinger fra dommerpanelet.

Tilmelding er nødvendig, senest d. 22. november. Tilmelding samt mere info via Aarhus Musikskoles hjemmeside: www.aarhusmusikskole.dk

Efter Børn Spiller Klassisk er alle musikanter, familie, venner og lærere velkomne til at overvære Unge spiller Klassisk, en musikkonkurrencen for unge mellem 13 og 25 år, der afvikles fra kl. 13 i Lille Sal i Musikhuset Aarhus. (Gratis, men billet er påkrævet.)

Børn Spiller Klassisk afholdes og arrangeres af Aarhus Musikskole i samarbejde med Det Jyske Musikkonservatorium. Kontaktperson: musikskoleleder Lars-Ole Vestergaard.

 

Spilledatoer

Dato Tidspunkt Pris
søndag d. 06. december 2020 Kl. 10.00 Gratis