Caro Emerald og Aarhus Jazz Orchestra

Caro Emerald og Aarhus Jazz Orchestra


Caro Emerald gæster Aarhus og giver en unik koncert sammen med Aarhus Jazz Orchestra til Aarhus Jazz Festival.

En vidunderlig og forunderlig tidsrejse rundt i jazzens storhedstid. Det prædikat rummer Caro Emeralds musikalske virke mere end noget andet. Oplev hende til årets jazzfestival.

Som få andre rammer hun tidløse melodier og sang, der kan hensætte dig til 1920’ernes Gatsby-univers det ene øjeblik og 50’erne og 60’ernes beatgeneration det andet. Hun rummer flere årtiers lyd og formår at gøre den aktuel i 2019.

Caro Emeralds debut i 2007 satte startskuddet

Caro Emerald satte startskuddet til sit gennembrud, da hun i 2007 indspillede en demo, der skulle vise sig at blive til hittet Back It Up.

Det lagde kimen til debutalbummet Deleted Scenes From the Cutting Room Floor, der udkom i 2010 og desuden omfattede sangene A Night Like This, hvis musikvideo, har rundet 24 millioner visninger på YouTube og That Man.

Siden er er det blevet til endnu et studiealbum, og sidste år udgav Emerald så den eminente LP Emerald Island.

Hør hittet A Night Like This fra debutpladen her:

Unik koncert med Aarhus Jazz Orchestra

Caro Emerald gæster Aarhus under Aarhus Jazz Festival 2019, hvor hun sammen med Aarhus Jazz Orchestra spiller en helt unik koncert med det store orkester.

Åbningskoncerten til Aarhus Jazz Festival er hvert år en helt unik oplevelse med stort live jazzorkester og internationale stjerner, der gæster Aarhus.

Aarhus Jazz Orchestra er i fuld gang med at øve musikken til koncerten med Caro Emerald. Se med her:

Her kan du læse mere om Aarhus Jazz Orchestra.

Læs mere om Aarhus Jazz Festival her.

Find billetter til koncerten her på siden.

Stærk koncertsommer i Musikhuset

Caro Emerald er en del af et formidabelt sommerprogram i Musikhuset. Du kan opleve både store internationale stjerner, imponerende jazznavne og ikke mindst en lang række gratis arrangementer - mange af dem under åben himmel. Tag et kig på Musikhusets sommerkoncerter - der er helt sikkert også noget for dig.

Varighed: 1 time og 55 minutter. Bemærk at sluttidspunktet kan variere.

Arrangør: Musikhuset


Spilledatoer

Dato Tidspunkt Pris