Carpark North

Carpark North

Obs: dette arrangement er desværre afholdt, men skriv til dig op til vores nyhedsbrev, hvis du vil være den første til at vide, når de spiller i Musikhuset Aarhus igen.

 

Der er lagt op til en eksplosiv musikoplevelse, når Carpark North i efteråret indtager Scandinavian Congress Center.

Med et lysshow og effekter, som aldrig før og et nyt album i ryggen, kan publikum se frem til at blive blæst omkuld af Carpark Norths utallige hits. Bandets storladne electro-rock passer perfekt til de store scener. Nu står Danmark for tur, og i november 2017 tager Carpark North på en arenatour, hvor de gæster SCC i Aarhus.

Disse shows bliver unægteligt det hidtidige højdepunkt i deres karriere. Og efter et år i studiet, er Carpark North mere end sultne efter at give folk det, de fortjener. Carpark North er efter et års pause fra live scenen klar til at indtage 2017. De starter med en imploderende tour i marts, hvor et siddende publikum i bl.a. Musikhusets Store sal kan se frem til at blive blæst omkuld og samtidig komme dybere ind i bandets univers. Interessen på disse har været overvældende, og derfor annoncerer Carpark North nu det andet ben for 2017: Eksplosionen.

Publikum kan nemlig se frem til en eksplosion, når Carpark North i efteråret indtager SCC. Trioens højenergiske rockudtryk akkompagneret af innovative og storslåede lysflader giver publikum et spektakulært show, som både spiller på det energiske, det følsomme, det smukke og det voldsomme.

Desuden kan publikum glæde sig til en række nye sange. Samtidig med efterårstouren løfter Carpark North nemlig nu sløret for, at de udkommer med en ny plade i løbet af 2017.

Inden Carpark North går på vil der være stærk opvarmning ved bandet Nordnordnord, der er vindere af band battle-konkurrencen afviklet af Tak Rock.

Praktisk info
18:30 Døre
20:30-21:00 Pause
22:40 Koncerten slutter

Det er muligt at købe billetter i døren, men kun med MobilePay.

Bemærk: Garderobe i Scandinavian Congress Center koster 30 kroner.

Varighed: 2 timer. Vær opmærksom på, at sluttidspunktet kan variere.

Arrangør: Musikhuset Aarhus og Train