Cecilia Bartoli

Cecilia Bartoli

Køb billet Følg facebook event
16. juni 2021 • 800 - 1300 kr

OBS: Koncerten er blevet flyttet til den 16. juni 2021.

Alle berørte gæster bliver kontaktet direkte. Læs mere: https://musikhusetaarhus.dk/corona/

 

Det bliver en aften med nærvær, intensitet og sprudlende energi, når den karismatiske mezzosopran Cecilia Bartoli Musikhuset.

Med på scenen har verdensstjernen sit eget orkester Les Musiciens du Prince-Monaco, som er et af Europas førende barokensembler.

Operadivaen Cecilia Bartoli er et musikalsk unikum. Med sin ekspressive mimik, mesterlige vokal og altid spændende repertoire har den italienske mezzosopran opnået verdensomspændende succes og stor hæder i sin mere end 30 år lange karriere. Glæd jer til en aften med vidunderlig barokmusik og arier fra Bartolis seneset album Farinelli.

Den alsidige sangstjerne byder på alt det bedste fra operaens verden på én gang: følelser, drama og ikke mindst en imponerende stemmepragt.  Dette gør også Bartoli til en af de bedst sælgende klassiske solister i dag.

Powerful og personlig vokalguld

Danskerne kunne senest opleve Bartolis betagende stemme på i 2015, hvor Politikens anmelder Thomas Michelsen kvitterede med 6 stjerner og ordene:

”Cecilia Bartoli har opdyrket sin helt egen niche, hvor overset vokalguld graves frem fra arkiverne og bruges som afsæt for den personlige, ekstremt powerfulde og præcise koloraturkunst, der er den italienske sangers specialitet.”

Efter fem år vender verdensstjernen tilbage til Danmark i forbindelse med en skandinavisk turné, hvor hun optræder sammen med sit eget, virtuose barokensemble Les Musiciens du Prince-Monaco, som er tilknyttet Monaco Operaen.

Orkestret har eksisteret siden 2016 under Bartolis kunstneriske ledelse og har turneret i hele Europa med musik af komponister som Händel, Vivaldi og Rossini på originale instrumenter.

I spidsen for orkestret, som er sammensat af førende barokmusikere fra hele verden, står violinisten Andrés Gabetta, som har vundet en række priser og udmærkelser, bl.a. en nominering til den amerikanske Grammy for sin fortolkning af Bachs Brandenburger-koncerter.

Aftenens program

Koncerten med Cecilia Bartoli har titlen Farinelli & His Time og refererer til Cecilia Bartoli’s seneste album Farinelli, som udkom i efteråret 2019. Denne aften byder på vidunderlig barokmusik med musik og arier af bl.a. Georg Friedrich Händel, Nicola Porpora, Johan Adolph Hasse, Johan Joachim Quantz og Antonio Caldara samt arier fra Farinelli-albummet.

Det endelige program kommer senere.

Arrangør: Musikhuset


Spilledatoer

Dato Tidspunkt Pris
onsdag d. 16. juni 2021 Kl. 20.00 800 - 1300 kr. Køb billet