Cecilia Bartoli

Cecilia Bartoli

Køb billet
Venteliste
Følg facebook event
16. juni 2021 • 800 - 1300 kr

Glæd dig til en aften med nærvær, intensitet og sprudlende energi, når den karismatiske mezzosopran Cecilia Bartoli går på scenen til en storslået operakoncert i Musikhuset.

Med på scenen har verdensstjernen sit eget orkester Les Musiciens du Prince-Monaco, som er et af Europas førende barokensembler. 

Operadivaen Cecilia Bartoli er et musikalsk unikum. Med sin ekspressive mimik, mesterlige vokal og altid spændende repertoire har den italienske mezzosopran opnået verdensomspændende succes og stor hæder i sin mere end 30 år lange karriere. 

Den alsidige sangstjerne byder på alt det bedste fra operaens verden på én gang: følelser, drama og ikke mindst en imponerende stemmepragt. Dette gør også Bartoli til en af de bedst sælgende klassiske solister i dag.

Powerful og personlig vokalguld

Danskerne kunne senest opleve Bartolis betagende stemme i 2015, hvor Politikens anmelder Thomas Michelsen kvitterede med 6 stjerner og ordene:

”Cecilia Bartoli har opdyrket sin helt egen niche, hvor overset vokalguld graves frem fra arkiverne og bruges som afsæt for den personlige, ekstremt powerfulde og præcise koloraturkunst, der er den italienske sangers specialitet.”

Efter fem år vender verdensstjernen tilbage til Danmark i forbindelse med en skandinavisk turné, hvor hun optræder sammen med sit eget, virtuose barokensemble Les Musiciens du Prince-Monaco, som er tilknyttet Monaco Operaen.

Orkestret har eksisteret siden 2016 under Bartolis kunstneriske ledelse og har turneret i hele Europa med musik af komponister som Händel, Vivaldi og Rossini på originale instrumenter.

I spidsen for orkestret, som er sammensat af førende barokmusikere fra hele verden, står violinisten Andrés Gabetta, som har vundet en række priser og udmærkelser, blandt andet en nominering til den amerikanske Grammy for sin fortolkning af Bachs Brandenburger-koncerter.

Aftenens program

Koncerten med Cecilia Bartoli har titlen Farinelli & His Time og refererer til Cecilia Bartoli’s seneste album Farinelli, som udkom i efteråret 2019. Denne aften byder på vidunderlig barokmusik med musik og arier af blandt andet Georg Friedrich Händel, Nicola Porpora, Johan Adolph Hasse, Johan Joachim Quantz og Antonio Caldara samt arier fra Farinelli-albummet.

Det endelige program kommer senere.


Spilledatoer

Dato Tidspunkt Pris
Venteliste onsdag d. 16. juni 2021 Kl. 20.00 Venteliste 800 - 1300 kr. Køb billet

Gør oplevelsen større

Sæt smag på din aften
Sæt smag på din aften
MUSIKMENU - petit

Smagebræt med kolde anretninger
Lun hovedret
Hjemmebagt surdejsbrød og pisket smør

Serveres 2 timer før forstillingen.

229 kr
Sæt smag på din aften
Sæt smag på din aften
MUSIKMENU - grand

Smagebræt med kolde anretninger
Lun hovedret
Hjemmebagt surdejsbrød og pisket smør
Dessert
2 gl. vin
Kaffe & snacks to-go

Serveres 2 timer før forestillingen.


429 kr