Classical Mornings

Classical Mornings


OBS: Arrangementet d. 7. juni er desværre aflyst.

Alle berørte gæster bliver kontaktet direkte. Læs mere: https://musikhusetaarhus.dk/corona/

 

En god start på dagen. Nyd en skøn brunchtallerken i Musikhusets Foyer, mens du bliver underholdt af klassiske musikere på Caféscenen.

Classical Mornings er tænkt som et alternativ til de klassiske koncerter i salene, hvor det forventes at publikum er stille.

Konceptet i Foyeren tillader tale og ’tallerkenstøj’ hvor der hygges, snakkes, spises og lyttes samtidig.

Dørene åbnes kl. 9.45 og koncerterne begynder kl. 10.00.

Brunchtallerkenen fra Johan r. er inklusiv juice og te/kaffe.

Restaurant Johan r sørger på forhånd for at publikum, der har billet til koncerten, bliver fordelt ved bordene, således at alle, der har købt billet sammen, også sidder sammen under brunchen.

Kommende Classical Mornings:

Søndag d.15. Marts

Ulla Erml og Matthias von Niessen har et mangeårigt samarbejde som kammermusiker og de optrådt i forskellige sammenhæng. Her vil de spille værker for violin og klaver fra forskellige epoker og guide igennem et varieret program krydret med kendte og ukendte melodier. Der fortælles desuden lidt om komponisternes liv samt anekdoter.

OBS: Koncerten er desværre blevet aflyst. Alle billetkøbere er orienteret direkte. 

Spørgsmål kan henvendes til Billetsalget

Søndag d. 3. Maj

Denne trio har tidligere spillet brunchkoncerter med fokus på en eller to komponister - Gershwin og Rodgers. Ved efterårets koncert valgte de en en lidt anden vinkel. De var blevet opmærksomme på, at flere, især engelske og danske TV-serier har gode titelmelodier, som kunne egne sig fint - efter ombearbejdning forstås - til deres lille besætning.

Som de havde håbet, var folk glade for at genhøre disse fine stykker musik - og at få dem frem i lyset så at sige. Ideen med kendingsmusik fra TV-serier blev så vel modtaget, at de kunne tænke sig at arbejde videre med den. De gør opmærksom på, at stykkerne ikke findes udgivet, og at deres arrangementer dermed er unikke.


Spilledatoer

Dato Tidspunkt Pris