Cliff Richard

Cliff Richard

Cliff Richard: 58-18=60th Tour. Legenden tager sit 60 års jubilæum show til Musikhuset kort efter offentliggørelsen af et helt nyt album - det første udelukkende med nye sange i 14 år!

Verdensstjernen og den altid garante hitmager Cliff Richard fejrer 60 års jubilæum i Musikhuset Aarhus.

Med 103 albumudgivelser, 123 hits, en tilstedeværelse på de britiske hitlister svarende til 20 år og stemt ind som Storbritanniens “Ultimate Pop Star”, vil Sir Cliff Richard fejre sit 60 års jubilæum i musikbranchen.

Cliff Richard tager på turné i Danmark, Storbritannien og Irland i 2018, hvilket bringer ham forbi Store sal i Musikhuset Aarhus til to forrygende koncerter, hvor han spiller en perlerække af hans sange.

"Det glæder mig at meddele, at jeg vil tage på tur for at fejre mit 60 års jubilæum i musikbranchen. Jeg kan næsten ikke tro, at det allerede er 10 år siden jeg fejrede mit 50 års jubilæum i 2008 – der er sket så meget og jeg er meget taknemmelig for jeres støtte. Jeg vil glæde mig til at optræde i nogle af Danmarks flotte koncertsale med min 58-18=60th Tour i oktober 2018. Jeg håber, at mine fans kommer..... Jeg kan simpelthen ikke vente - vi ses næste år!”

Så sent som i august annoncerede Cliff Richard, at han udkommer med et nyt album kaldet Rise Up - det første album udelukkende bestående af nyt materiale i 14 år! Titelnummeret er allerede ude.

Cliff Richard tilbage til Danmark

Cliff Richard har flere gange tidligere givet koncerter i Danmark. I 2010 sang han eksempelvis sit store hit Congratulations ved Dronning Margrethes 70 års fødselsdag. Han har desuden senest spillet koncerter i Danmark både i 2015 og 2016.

Køb dine billetter til Cliff Richards koncert her til højre på siden.

Arrangør: Musikhuset Aarhus

Varighed: ca. 2 timer inkl. en pause. Bemærk, at sluttidspunktet kan variere.

 

Arrangementet er desværre udsolgt, men du kan skrive dig på venteliste, i tilfælde af, at der skulle komme yderligere billetter til koncerten. Så kontakter vi dig direkte.