Danske Drabssager

Danske Drabssager


Kære gæst

Covid-19 har vendt op og ned på mange ting, også i Musikhuset.

De nye krav til afstand mellem publikum og størrelsen på forsamlinger, medfører at vi bliver nødt til at flytte arrangmentet fra Lille sal til Store sal og fordele publikum i salen. Vi har derfor fundet nye billetter til jer, der tager hensyn til, at der skal være ekstra afstand mellem publikum.  

Vi har sendt en mail med jeres nye billetter. Har du ikke hørt fra os, så kontakt os venligst på billetsalg.mus@mkb.aarhus.dk eller ring til vores billetsalg på 89404040. Du kan se åbningstider her.

Det er sikkert at besøge Musikhuset Aarhus. Vi sørger for, at der er håndsprit i foyeren og afstand mellem publikum i salen, og håber så, at I vil bidrage med hensyn og håndhygiejne, mens I er her. Læs om, hvordan vi håndterer Covid-19 her.

------------------------------------------------

En aften med eksperterne fra den populære True Crime-podcast.

Kom med bag politiafspærringerne og hør om efterforskningsarbejdet i virkelighedens kriminalsager, fortalt af dem, der har været helt tæt på.

Kriminalreporter Stine Bolther er vært og inviterer et par eksperter med på scenen. Sammen gennemgår de nogle af danmarkshistoriens mest spektakulære drabssager og fortæller om deres arbejde på gerningsstederne, i obduktionsstuerne og i retssalene.

Denne aften hører du om sager, som vi ikke tidligere har omtalt i vores podcast-serie Danske Drabssager

Arrangør: Musikhuset


Spilledatoer

Dato Tidspunkt Pris