De tre Musketerer

De tre Musketerer

Køb billet
Aflyst
24. april 2021 • 230 - 310 kr

Én for alle, alle for én …. og tre for en tier.

Intriger, store fægtescener, kærlighed, komik, onde skurke og ædle helte. Alexandre Dumas' klassiske fortælling De tre Musketerer rummer det hele, og der er er lagt op til en underholdende aften, når det herlige ensemble fra Figaros og Den Nye Opera endnu engang gæster Musikhuset.

Det går nemlig ikke stille for sig, når Figaros og Den Ny Opera tager den klassiske fortælling under kærlig behandling. Historien pilles fra hinanden og sættes sammen igen med comedy blandet med musik, opera og teater.

Musketerer med license to kill

De tre musketerer, Porthos, Athos og Aramis, franske elitesoldater ”with a license to kill”, opdager et ondskabsfuldt komplot, der skal vælte den franske trone. De tager den unge D'Artagnan under deres vinger, og sammen kaster de fire helte sig ud i kampen for at afsløre komplottet og redde ikke bare den franske trone og Dronning Annas ære og ægteskab, men hele Europas fremtid.

Helte, skurke og spioner

Historien rummer, ud over de fire helte, den franske Kong Louis 13. og Dronning Anna, skurken Rochefort, den onde spion Milady de Winter, den magtfulde kardinal Richelieu og mange flere.

Du kan godt glæde dig til en underholdende aften med garanti for et godt grin. Anmelderne har tidligere skrevet følgende om Figaros og Den Nye Operas forestillinger.

Underholdende, vanvittig og drønmusikalsk operaparodi.

Fyens.dk

Figaros er et unikt fænomen i dansk turnéteater.

Nordjyske

I denne sværdvægter af en operette spilles, synges og danses alle disse roller i fuld scenografi, lys og kostumer af Lisbeth Kjærulff, Kristian Jensen, Hans Dueholm og Allan Dahl Hansen. 

 

 


Spilledatoer

Dato Tidspunkt Pris
Aflyst lørdag d. 24. april 2021 Kl. 20.00 Aflyst 230 - 310 kr. Køb billet