DGI Verdensholdet

DGI Verdensholdet

DGI Verdensholdet – 25 års jubilæumsshow

DGI Verdensholdets første verdensturné var i 1994. Mere end 2 millioner mennesker i over 75 lande har oplevet holdet og deres fantastiske show.

Med stortrampolin, spændende håndredskaber og fantastiske koreografier indtager Danmarks dygtigste gymnaster gulvet i Musikhuset med showet NAMUH. 

Du kommer til at opleve høj intensitet, koncentration og ikke mindst præcision samlet i en spændende fortælling.

NAMUH er en fortælling om livet, om gruppedynamikker og om, hvordan man finder balancen mellem individets frihed og identitet og gruppens krav, normer og sikkerhed. Fællesskabet får alle til at være imødekommende, kompromissøgende og vise sig fra deres bedste side. NAMUH gør indtryk og giver stof til eftertanke. Gruppedynamikker er hele tiden i spil. De gør sig gældende i parforhold, venskaber, på arbejdet og i familien. Vi kan gøre hinanden gode, og vi kan gøre hinanden dårlige, men vi er altid gensidigt afhængige af hinanden.

Allerede dagen før den 26. juni kan alle gymnastikelskere få lov selv at prøve kræfter med rytme og spring. Det sker når gymnaster fra Verdensholdet i løbet af dagen arrangerer workshops ude i Musikhusparken. Alle er velkomne. 

Læs mere om workshop med DGI Verdensholdet her.

Varighed: 2 timer inkl. pause. Bemærk, at sluttidspunktet kan variere.

Arrangør: Musikhuset