Dream Theater + support:THEORY

Dream Theater + support:THEORY

Køb billet Følg facebook event

Dato

30. juni 2019 kl. 20.00

Oplev det verdensberømte metalband, når de blæser publikum bagover i Musikhuset

Dream Theater udgiver deres 14. studiealbum Distance Over Time d. 22. februar i år. 

De tager en masse nye sange med, når de lægger vejen forbi Musikhuset som en del af ”Sommerkoncerter i Århus”, hvor man kan forvente et brag af en koncert leveret af Dream Theater i Store sal.

Derudover kommer koncerten også til at afspejle 20års jubilæet for et af Dream Theaters største værker: Metropolis Pt. 2: Scenes from a Memory.

Musikken hos Dream Theater bygger på samspil, musikernes broderskab og sammenhængen mellem instrumenterne. På mange måder er den kemi som opstod med bandet i 1985 stadig central i den musik, de skaber i dag. Kemien er action-fyldt. Båndene mellem forskellige elementer udmunder sig i friktion, energi og i sidste ende skabelse.

Verdensberømt metalband med passionerede fans

Hør de progressive metalmusikere:

  • James LaBrie (vokal)
  • John Petrucci (guitar)
  • Jordan Rudess (keyboard)
  • John Myung (bas)
  • Mike Mangini (trommer)

Bandet mødte hinanden på Berkle College of Music i 1985. To gange har de været nomineret til en GRAMMY® award og 15 millioner albums har de solgt verden over.

Bandet deler et unikt bånd med nogle af verdens mest passionerede fans.

Support: Theory

THEORY er et dansk, progressivt heavy metal-band, der er inspireret af bands som Symphony X, Nevermore - og Dream Theater. Musikken er kedetegnet af et højt teknisk musikniveau og en stærk, ren sangstemme fra forsanger Nicklas Sonne, der også er kendt fra Defecto, Evil Masquerade og Malrun.

Bandet blev formet i 2011 af guitaristen Odin L. Madsen og trommeslager Martin Kilic. THEORYs debutalbum tog hurtigt form og i 2015 havde de to medlemmer kreeret, hvad der skulle blive til det anmelderroste album The Art of Evil. 

I dag består THEORY af fem medlemmer, der er klar til at fyre op under Store Sal inden Dream Theater går på med deres koncert.

Køb billetter til koncert med Dream Theater her på siden.

Stærk koncertsommer i Musikhuset

Dream Theater + support:THEORY er en del af et formidabelt sommerprogram i Musikhuset. Du kan opleve både store internationale stjerner, imponerende jazznavne og ikke mindst en lang række gratis arrangementer - mange af dem under åben himmel. Tag et kig på Musikhusets sommerkoncerter - der er helt sikkert også noget for dig. 

Stærk koncertsommer i Musikhuset

Annione er en del af et formidabelt sommerprogram i Musikhuset. Du kan opleve både store internationale stjerner, imponerende jazznavne og ikke mindst en lang række gratis arrangementer - mange af dem under åben himmel. Tag et kig på Musikhusets sommerkoncerter - der er helt sikkert også noget for dig.

Varighed: 2 timer og 30 minutter. Bemærk at sluttidspunktet kan variere.

Arrangør: Musikhuset