Drew Sycamore + Calby

Drew Sycamore + Calby

Køb billet Følg facebook event
09. juli 2021 • 180 - 300 kr

Aarhus Åbner op med Drew Sycamore og Calby. Kom til forrygende dobbeltkoncert med to af Danmarks hotteste navne. 

Giv dig selv en mageløs sommeraften med hele to livekoncerter, når Aarhus Åbner Op med Drew Sycamore og Calby. De to fremadstormende stjerner har for alvor sat deres store aftryk på det danske landkort i det forgangne år.

Drew Sycamore

Hun brød igennem lydmuren med hits som Take It Back og I Wanna be Dancing, der begge har ligget på airplay charten i flere måneder og stadig gør!

Samtidig blev hun nomineret i to kategorier til Danish Music Awards som Bedste Nye Navn og Bedste Nye Live Navn

For nyligt udkom den nye single 45 Fahrenheit Girl, som i skrivende stund ligger #1 på den danske airplay chart! Det er en vampyrlove-story, og titlen refererer til den kropstemperatur vampyren har, som er 7 grader celsius = 45 fahrenheit. Drew er stor fan af Twilight bøgerne, så en sang om vampyrer og det at lave en video med det tema, lå ligefor.

Drew Sycamore indspillede i løbet af en måned det kommende album Sycamore sammen med producer-brødrene Frederik- og Fridolin Nordsø samt sangskriver Lasse Boman, der alle var med indover det anmelderroste debutalbum Brutal fra 2019. Albummet indeholder 10 sange, der blev skabt i et kreativt rum med en fælles vision om ramme den optimale sangskrivning samt at bounce grænserne for pop-nostagien.

Som så mange andre kunstnere har Drew måttet udskyde sine koncerter til efteråret, og hun brænder virkelig for at komme ud at spille live.

Albummet Sycamore udsendes 28. maj, så du kan glæde dig til spritnye numre krydret med brandvarme hits, når Drew Sycamore går på scenen sammen med bandet bestående af Maja Pyndt – bas, Amanda Wium – keyboards, Lasse Boman – guitar og Felix Ewert – trommer.

Calby

Med hits som Burnout, The Million Dollar Song og The Everyday Bit i rygsækken er sangeren Calby fløjet til himmels med raketfart. GAFFA har blandt andet kaldt ham for en stjerne in spe med international karakter, så du kan roligt glæde dig til en fantastisk koncert, når Calby indtager scenen i Musikhusparken. Glæd dig til koncerten, mens du lytter til hittet The Million Dollar song her.


For godt et år siden brød han som ny kunster lydmuren med sangen The Everyday Bit. Den blev Ugens Uundgåelige på P3 og toppede samlet set som #8 på dansk radio. Bag navnet Calby finder vi den danske sanger, sangskriver og producer, Mik Thybo. Billetterne til hans første show på Ideal Bar, blev revet væk og siden er interessen kun vokset. 

Medier som GAFFA, Soundvenue og P3 pegede hurtigt på Calby som en af 2020’s one-to-watch og efter at have opnået stor hype med The Everyday Bit, udgav Calby derefter sin anden single Burnout. Et kæmpe hit, derfor alvor satte Calby på dansk musiks landkort. Burnout var i månedsvis den mest shazhamede danske sang, toppede som #2 på dansk radio og er i skrivende stund gået guld med næsten 7 millioner streams på Spotify.

Genåbningsfest under åben himmel

Dobbeltkoncerten er en del af genåbningsfesten Aarhus Åbner Op, der i en hel måned byder på en masse spændende kulturelle arrangementer for hele familien i Musikhusparken.

Du kan blandt andet se EM fodbold, komme til sommerkoncerter, få et godt grin med nogle af Danmarks bedste komikere, hygge med popcorn og en god film til open air, og for de mindste er der børne MGP og underholdning med Motor Mille, Hr. Skæg og Sebastian Klein fra Ramasjang.

Læs mere om programmet for Aarhus Åbner op her.

Praktisk information

Koncerterne med Drew Sycamore og Calby bliver afholdt for et siddende publikum. Vi tager alle forbehold og følger altid myndighedernes gældende retningslinjer.

Koncerten er arrangeret i samarbejde med spillestedet Train.


Spilledatoer

Dato Tidspunkt Pris
fredag d. 09. juli 2021 Kl. 20.00 180 - 300 kr. Køb billet

Gør oplevelsen større

Sæt smag på din aften
Sæt smag på din aften
Aarhus Åbner Op - menu

  • Små lette serveringer - sommer makrel, bøgerøget gris, ærtepure, chevre med rødbeder og søde rabarber
  • Langtidsstegt kalveculotte, sommerselleri, asparges, fennikel, nye kartofler med persille
  • Jordbær, hyben & vanilje iscreme.

295 kr
Sæt smag på din aften
Sæt smag på din aften
Aarhus Åbner Op - menu inkl. vine

  • Små lette serveringer - sommer makrel, bøgerøget gris, ærtepure, chevre med rødbeder og søde rabarber
  • Langtidsstegt kalveculotte, sommerselleri, asparges, fennikel, nye kartofler med persille
  • Jordbær, hyben & vanilje iscreme
  • Samt eksklusiv vinmenu 

595 kr