Dyrene i Hakkebakkeskoven

Dyrene i Hakkebakkeskoven

Køb billet
Venteliste
Følg facebook event
17. april 2021 - 17. april 2021 • 160 - 240 kr

Prisvindende scenisk opsætning af elsket børnebogsklassiker

Den klassiske børnebogsfortælling Dyrene i Hakkebakkeskoven, der er blevet læst og elsket af generationer, kan opleves i Musikhuset til maj 2020.

Familieklassikeren med de kendte karakterer Klatremus, Morten Skovmus, Mikkel Ræv, Bagermester Harepus og sangene Når en peberkagebager, Den som spiser gulerødder, Hip Hurra for Bamsefar…, har underholdt børn og voksne i over 50 år.

I skovens dybe stille ro findes Hakkebakkeskoven, hvor den musikalske Klatremus Lillemand og Morten Skovmus bor sammen med alle deres dyrevenner. Livet går sin vante gang i den fantasifulde skov, hvor Bamsefar er så rar, Bagermester Harepus bager kager, og den snu Mikkel Ræv forsøger at spolere idyllen.

Familieforestillingen der samler generationer

Forestillingen Dyrene i Hakkebakkeskoven tager udgangspunkt i den norske forfatter Thorbjørn Egners unikke fortælling og fantastiske univers. En historie der har noget på hjertet, hylder mangfoldigheden, og fortæller såvel børn som voksne, hvor vigtigt det er, at vi kan rumme hinanden trods forskelligheder.

Som Morten Skovmus siger i den klassiske børnefortælling fra 1953: ”Man kunne have det så godt i skoven, hvis alle var venner, og de store lod de små være i fred. Så kunne de store hjælpe de små, og de små kunne hjælpe de store, for der er meget, de små kan, som de store ikke kan”.

Pelle Koppel, idemanden og teaterinstruktøren bag opsætningen, fortæller: ”Det har lige fra ideen opstod været min intention at skabe en forestilling, som skulle være en hyldest til Thorbjørn Egners skønne og dejligt naive univers. Altså; ikke et forsøg på at gøre op med den klassiske fortælling, men derimod et ydmygt forsøg på at bakke loyalt op om fortællingen på en finurlig, knivskarp, nutidig, kunstnerisk og tegneserieagtig måde.”

Aldersgrænse: Egnet for børn på 5 år eller over.

Varighed: 2 timer inkl. pause. Bemærk at sluttidspunktet kan variere.

Arrangør: Musikhuset


Spilledatoer

Dato Tidspunkt Pris
Venteliste lørdag d. 17. april 2021 Kl. 13.00 Venteliste 160 - 240 kr. Køb billet
Venteliste lørdag d. 17. april 2021 Kl. 16.00 Venteliste 160 - 240 kr. Køb billet