Dyrene i Hakkebakkeskoven

Dyrene i Hakkebakkeskoven


Oplev den prisvindende teateropsætning af den eventyrlige børnebogsklassiker Dyrene i Hakkebakkeskoven i Musikhuset. En historie, der er læst og elsket af generationer.

Tag hele familien med i Musikhuset og se den populære børnebogsfortælling Dyrene i Hakkebakkeskoven med de kendte karakterer Klatremus, Morten Skovmus, Mikkel Ræv og Bagermester Harepus - og hør de kendte og elskede sange Når en peberkagebager, Den som spiser gulerødder og Hip Hurra for Bamsefar.

Fortællingen udspiller sig i Hakkebakkeskoven, en magisk skov fyldt med dyr. Her i skovens dybe stille ro bor den musikalske Klatremus Lillemand og Morten Skovmus sammen med alle deres dyrevenner. Livet går sin vante gang i den fantasifulde skov, hvor Bamsefar er så rar, Bagermester Harepus bager kager, og den snu Mikkel Ræv forsøger at spolere idyllen.

Familieforestilling, der samler generationer

Forestillingen Dyrene i Hakkebakkeskoven tager udgangspunkt i den norske forfatter Thorbjørn Egners unikke fortælling og fantastiske univers. En historie, der har noget på hjertet, hylder mangfoldigheden, og fortæller såvel børn som voksne, hvor vigtigt det er, at vi kan rumme hinanden trods forskelligheder.

Som Morten Skovmus siger i den klassiske børnefortælling fra 1953: ”Man kunne have det så godt i skoven, hvis alle var venner, og de store lod de små være i fred. Så kunne de store hjælpe de små, og de små kunne hjælpe de store, for der er meget, de små kan, som de store ikke kan”.

Klassisk fortælling med et nutidigt, finurligt tvist

Pelle Koppel, idemanden og teaterinstruktøren bag opsætningen, fortæller: ”Det har lige fra ideen opstod været min intention at skabe en forestilling, som skulle være en hyldest til Thorbjørn Egners skønne og dejligt naive univers. Det er ikke et forsøg på at gøre op med den klassiske fortælling, men derimod et ydmygt forsøg på at bakke loyalt op om fortællingen på en finurlig, knivskarp, nutidig, kunstnerisk og tegneserieagtig måde.”

Aldersgrænse: Egnet for børn på 5 år eller over.


Spilledatoer

Dato Tidspunkt Pris