Dette arrangement er afholdt Se kommende musicals her

Efter Brylluppet

Susanne Biers oscarnominerede film som musical

Susanne Biers dragende drama om blodets og kærlighedens bånd bliver forvandlet til en musical i hænderne på en af Skandinaviens mest anerkendte instruktører. Den tredobbelte Reumert-vinder Peter Langdal står i spidsen, når Musikhuset og Betty Nansen Teatret bringer den Oscar-nominerede film Efter brylluppet fra lærred til scene.

Der er lagt op til et brag af en musical med Cecilie Stenspil, Erann DD og Kasper Leisner på rollelisten og med musik af Mads Langer, Tim Christensen, Peter Sommer, Anne Linnet og Peter A.G. 

Varighed: 2 timer og 40 minutter inklusiv pause på 25 minutter.

Læs mere om den helt nye musical her på siden.

Få en forsmag her

Reaktioner fra publikum

"Det var en fantastisk forestilling" -  kommentar på Facebook

"Dygtige medvirkende og dejlig musik ❤️" - kommentar på Facebook

"Mange tak for en mindeværdi aften 😊" - kommentar på Facebook

"Absolut fantastisk🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟fra mig, sikke en skøn skøn aften, kan kun anbefales varmt😃" - kommentar på Facebook

"Helt enig - det var en på alle måder fantastisk oplevelse 👏🏻👏🏻👏🏻" - kommentar på Facebook

"Det var forrygende 👏👏👏" - kommentar på Facebook

"Jeg synes, det var spændende, og at musikken passede godt ind" - kommentar fra publikum til forestilling den 26. september

"Jeg genoplevede filmen, og så synes jeg, at det var spændende med musik på. Det gav en helt anden dimension." -  kommentar fra publikum til forestilling den 26. september

 

Ny sang af Erann DD

Se Erann DD synge og indspille et af sine numre til musicalen.

Anna, tilgiv mig gik rent ind hos Efter brylluppets hovedrolleindehaver, Erann DD, da han først blev introduceret til nummeret, der er skrevet af Tim Christensen og Peter Sommer til karakteren Jacob.

Hør nyt Anne Linnet-nummer

Se stjernerne fra Efter brylluppet synge og indspille nummeret Ser ham i drømme, der er lavet af Anne Linnet eksklusivt til musicalen.

Hør nyt Mads Langer-nummer

Mads Langer har skrevet og lavet musikken til nummeret Vi tabte tiden, der i Efter brylluppet fremføres af Erann DD og Cecilie Stenspils karakterer Jacob og Helene. Se dem indspillet sangen i studiet:

Stærkt hold på scenen

På scenen bliver hovedrollen indtaget af Erann Drori, bedre kendt som Erann DD. Han spiller rollen som den idealistiske Jacob, der bliver stillet i sit livs dilemma, og kommer til at stå overfor Kasper Leisner og Cecilie Stenspil, der indtager de andre bærende roller som Jørgen og Helene.

Med sig på scenen har de tre et stærkt hold bestående af Barbara Moleko, Hanne Uldal, Lea Thiim Harder, Anna Stokholm, Andy Roda, Al Agami og mange flere.

Hør Erann DD fortælle om sin hovedrolle i artiklen her

Smugkig på forestillingen

 

 

 

 

 Med musik af Danmarks dygtigste sangskrivere

Når Efter Brylluppet går fra det hvide lærred til de skrå brædder, bliver det med sange skrevet af nogle af landets allerbedste og mest populære musikere.

Stjerner som Mads Langer, Tim Christensen, Anne Linnet, Peter A.G., Sys Bjerre og Peter Sommer kommer alle til at skrive musik til hver deres karakter i musicalen.

Tim Christensen skriver musikken til Erann DD's hovedrolle Jacob i samarbejde med Peter Sommer. Peter A.G. skriver Jørgens sange, mens Mads Langer bliver komponist til svigersønnen Christian. På den kvindelige side vil Anne Linnet levere musikken til rollen Helene, og Sys Bjerre skriver Annas sange.

Efter brylluppet har fået Tim Christensen til at genopleve musik

Stærke stemmer og store følelser

Cecilie Stenspil har den kvindelige hovedrolle, når Susanne Biers film Efter brylluppet bliver forvandlet til en farverig musical. Sangene, hun skal synge, er skrevet af Anne Linnet. Mød de to stjerner, og hør dem fortælle om arbejdet med musicalen her.

 

Trailer

 

 

Medvirkende

Holdet bag

Om Efter Brylluppet

Efter brylluppet er en historie om mennesker knyttet sammen af både følelsesmæssige og genetiske bånd. Den handler om Jacob, der har viet sit liv til at hjælpe gadebørn i Indien. Børnehjemmet han driver er lukningstruet, men den frustrerede Jacob får et usædvanligt tilbud. Forretningsmanden Jørgen, tilbyder ham en donation på 4 millioner $, men på visse betingelser. Jacob skal komme til Danmark, og han skal deltage i Jørgens datters bryllup. Brylluppet bliver et skelsættende møde mellem fortid og fremtid og sætter Jacob i sit livs dilemma.

Efter brylluppet er et af Musikhusets højdepunkter, når Aarhus er Europæisk Kulturhovedstad i 2017. 

Se flere højdepunkter her. 

Musikhuset Aarhus Bier Triologi Elsker Dig for Evigt

En del af Bier Trilogien

Efter brylluppet er en del af Musikhuset Aarhus' Bier Trilogi, hvor den anerkendte filmtrilogi af Susanne Bier gentænkes inden for tre forskellige genrer: Brødre som opera, Efter brylluppet som musical og Elsker dig for evigt som moderne dans. Det sker i samarbejde med Aarhus 2017 og i forbindelse med, at Aarhus er kulturhovedstad i 2017.

Læs mere om Bier Trilogien

Læs mere om Brødre

Læs mere om Elsker dig for evigt

Køb tre og spar op til 20 %

Køb billetter til alle tre forestillinger i Bier Trilogien og spar 225 kroner.

KØB BILLET

Kom tilbage til forsiden