En aften med Mads og Monopolet

En aften med Mads og Monopolet


Med flere end 1 million lyttere lørdag efter lørdag er Mads & Monopolet ét af Danmarks
mest populære radioprogrammer. Den 23 . februar 2019 forlader de æteren for en enkelt aften og rykker ind på scenen i Musikhuset Aarhus.

Aftenens Monopol

Mads Steffensen og hans monopol har gennem 15 år løst lytternes dilemmaer i radioen.
Nu tager han sit monopol bestående af Stephanie Surruge, Søren Rasted og Mads Christensen under armen og løser publikums dilemmaer i Musikhuset Århus.

Nærværet og den specielle lørdags-stemning breder sig fra scenen og giver en helt unik oplevelse for publikum, der overværer diskussionerne om hverdagens dilemmaer om alt fra engangsknald til bleskift, mens radiomikrofonerne er fjernet og den røde liveknap over hovedet på monopolet i Aarhus er slukket.

Dit dilemma diskuteres

Showet handler om os alle, og hvordan vi lever vores liv. Mads og Monopolet tager denne aften udelukkende dilemmaer op, som publikum til aftenens show har sendt ind.

Dermed har du som publikum en unik mulighed for, at det netop er dit dilemma, som Stephanie Surruge, Søren Rasted og Mads Christensen under kyndig ledelse af Mads Steffensen tager op til problemløsning denne aften i Musikhuset Aarhus.

Som sædvanlig er Mads Steffensens Monopol ikke fedtet ind i nogle af dilemmaerne, ligesom de ikke har nogen aktier i dem. Til gengæld er monopol-deltagerne kendt for at sige deres uforbeholdne mening.

Det bliver en aldeles fremragende aften, når Monopolet rykker ud af DR Byen og knuser publikums dilemmaer på scenen i Musikhuset Aarhus.

Bemærk – ingen radiosending fra showet!

Varighed: 2 timer og 30 minutter inkl. en pause.

Arrangør: Musikhuset


Spilledatoer

Dato Tidspunkt Pris