Flashdance The Musical

Silas Holst og Sicilia Gadborg i stort musical-hit

Genoplev den ikoniske kærlighedsfilm Flashdance, der i 2019 rammer Musikhuset i en ny, stor dansk musicalversion med Silas Holst og Sicilia Gadborg i hovedrollerne. Læs mere om den romantiske historie og datoer for showet længere nede på siden.

JA TAK – Jeg vil gerne købe billetter (koster ikke ekstra) til jeres specielle V.I.P forestillinger med underholdning før – og afterparty m. LIVE band – efter showet*

KØB BILLET MED AFTERPARTY


Jeg vil gerne købe billet uden afterparty

Køb billet

Billetpriser

 


KOM TIL V.I.P SHOWS MED AFTERPARTY UDEN EKSTRA BETALING

Vi laver nogle enkelte, helt specielle festaftener hvor en kendt entertainer varmer op inden musicalen, og efter tæppefald er der festligt AFTERPARTY med LIVE BAND. Der bliver ekstra gang i den, og billetterne koster ikke mere end til de almindelige shows.

NB: Du kan få adgang til disse specielle forestillinger, når du køber dine billetter hos Billetlugen. Det kræver blot en simpel tilmelding, til det vi kalder FALCONER BACKSTAGE, og det sker som en del af dit billetkøb*

OBS: Vi har udvalgt følgende dage til V.I.P Forestillinger: Torsdag d. 25. april og fredag d. 26. april kl. 20.

V.I.P shows koster ikke ekstra!

KØB BILLET MED AFTERPARTY

 

Diamond Area Access

KOM TÆT PÅ STJERNERNE

Diamond-gæster sidder helt tæt på scenen på de forreste rækker, adgang til specielt V.I.P område, lækker goodiebag, velkomst- og pausedrink, flot souvenirprogram - og endelig kan man hilse på nogle af vores stjerner.

Som Diamond-gæst hilser du på Silas Holst, Sicilia Gadborg og andre medvirkende inden showet. Der må tages billeder og stjernerne glæder sig til at møde jer. Det er en hyggelig og en eksklusiv oplevelse, som er meget populær.

SOM DIAMOND GÆST FÅR DU OGSÅ

- Musicalens eksklusive program
- Udvalgte numre fra musicalen
- Velkomst - og pausedrink
- THE DIAMOND BAG - en Goodiebag med overraskelser
- Gratis garderobe
- SPECIAL: Filmen Flashdance på DVD

Som GOLD DIGGER får du nogle af vores mest populære pladser – og derudover giver vi dig et lækkert FLASHDANCE souvenirprogram, udvalgte numre fra musicalen, gratis garderobe plus en pausedrink med i prisen. Vi sørger for, at du får alt udleveret i en GOLD DIGGER pose inkl. en kupon til pausedrink , som ligger på dit sæde.

Storslået og romantisk musicaloplevelse

Flashdance – The Musical er fortællingen om den unge, stærke kvinde Alex Owens, der kæmper for at udleve sin drøm om at blive professionel danser. Hun møder mange udfordringer på sin vej, men i kampen for at nå sit mål lærer hun, at kærligheden er det vigtigste brændstof på vejen til ens drømme.

Baseret på ikonisk 80'er-film

Filmen Flashdance fra 1983 er sammen med Dirty Dancing én af de mest ikoniske danse- og musikfilm fra 1980’erne. Flashdance blev en gigantsucces over hele verden, da den fik premiere, og soundtracket er et af periodens bedst sælgende album med over seks mio. solgte eksemplarer alene i USA. Filmen blev forvandlet til en musical i 2008 og er siden blevet opført bl.a. på West End og på turné i England og USA. I Sverige blev musicalen opført i Stockholm og Göteborg i 2014, hvor den blev en megasucces og solgte endnu flere billetter end Dirty Dancing - The Musical.

Med et stort live-band, landets dygtigste dansere og et stærkt ensemble med Silas Holst og Sicilia Gadborg i hovedrollerne kan du allerede nu glæde dig til en storslået,festlig og meget romantisk musicaloplevelse, der tager dig med tilbage til 1980’erne med hits som: What A Feeling, Maniac, I Love Rock & Roll og mange flere.

Køb billet

Spilledatoer

Dato Tidspunkt   Pris
lørdag d. 20. april 20:00 188.00 - 1045.00 kr
søndag d. 21. april 15:00 138.00 - 995.00 kr
søndag d. 21. april 20:00 138.00 - 995.00 kr
tirsdag d. 23. april 20:00 138.00 - 995.00 kr
onsdag d. 24. april 20:00 138.00 - 995.00 kr
lørdag d. 27. april 15:00 188.00 - 1045.00 kr
lørdag d. 27. april 20:00 188.00 - 1045.00 kr
søndag d. 28. april 15:00 138.00 - 995.00 kr

*) NB. Når du køber billetter til V.I.P shows med afterparty til Flashdance The Musical i Musikhuset, så bliver du automatisk registreret i Falconer Backstage. Falconer Backstage er en loyalitetsordning, hvor du får masser af fordele uden at betale kontingent og accepterer vores købsbetingelser. Ved køb giver du The One And Only Company og Musikhuset Aarhus tilladelse til at sende dig info og gode tilbud (via e-mail, sms, alm. post, digitale medier, målrettede annoncer) om musicals og arrangementer, som de står bag eller er med til at arrangere. Du kan til hver en tid afmelde dig igen.

Kom tilbage til forsiden.