Folkeklubben

Folkeklubben

En aften i Folkeklubben med nye sange og store hits. De populære drenge er aktuelle med det nye og fremragende album Sort Tulipan.

* * * * *

Politiken
* * * * *

Soundvenue
* * * * *

BT

Når Folkeklubben i foråret 2019 drager på forårsturné, er det med nye sange i kufferten fra det friske og anmelderroste album Sort Tulipan.

Folkeklubben har gennem 7 år markeret sig som et af landets bedste og mest flittige liveorkestre. Når trioen i foråret 2019 stævner ud på turné, bliver det med en hel stribe nye sange i ryggen. Producer Frederik Thaae er fløjet hjem fra Los Angeles for at bistå bandet på deres fjerde fuldlængdealbum som følger op på et i forvejen imponerende bagkatalog med hits som Fedterøv, Danmarksfilm og Torben Ulrich.

Vi går efter at skabe et poetisk rockbrag af en aften! Og vi glæder os til at blande bagkataloget med spritnye og hårdtslående sange, der vil vise nye sider af klubben. Som Bob Dylan skriver hver gang han annoncerer nye koncerter til sin never ending turné: Don´t you dare miss it!”, lyder det fra forsanger Kjartan Arngrim, Rasmus Jusjong og Rasmus Dall.

Hør sangen og se videoen til Folkeklubbens første single Men Ikke Endnu En Vinter fra det kommende album:

Folkeklubben blev stiftet i 2011 og har siden da udgivet tre fuldlængdealbums. Senest udgivelsen Slå Flint!, der blev modtaget med en perlerække af flotte anmeldelser og gik direkte ind som nummer 1 på den danske albumhitliste. Albummet blev af musikmagasinet GAFFA kåret som årets danske udgivelse.

Velkommen i klubben!

Varighed: 2 timer og 5 minutter inkl. pause. Vær opmærksom på, at sluttidspunktet kan variere.

Arrangør: Musikhuset Aarhus