Folkeklubben

Folkeklubben

Køb billet Følg facebook event
24. marts 2021 - 25. marts 2021 • 360 kr

I 2021 drager Folkeklubben, efter en historisk lang koncertpause, atter på en landsdækkende tour for at præsentere de nye sange såvel som det efterhånden omfangsrige bagkatalog.

De er kendt for at servere et brag af en koncert, og publikum elsker dem. Folkeklubben har over de sidste ni år markeret sig som et af landets bedste og mest flittige liveorkestre. Når trioen igen stævner ud for at give koncert i blandt andet Musikhuset Aarhus, er det med deres nye, femte album Børn af den tabte tid i ryggen. Og med et bagkatalog, der tæller hits som Fedterøv, Flammende hjerter, Danmarksfilm og Men ikke endnu en vinter - samt 12 nye sange på det kommende udspil - er der lagt op til et poetisk rockbrag.

Børn af den tabte tid

Folkeklubbens nyeste single Ring når du får tid (Aber Dabei) er en forløber for bandets femte album Børn af den tabte tid, der udkom den 6. november 2020. Hør den nye single lige her:

Det nye album har fået rosende ord af anmelderne

* * * *

"Folkeklubbens femte album er spækket med gode melodier, utallige referencer og et skarpt lydbillede, der har bendets tydelige dna-spor"

Soundvenue
* * * *

"Folkeklubben er stadig et af landets mest begavede og poetiske poporkestre her på deres femte album"

Gaffa
* * * *

"Det er en smuk dansk rockplade skabt af et orkester, der ikke er bange for at tage den store foretælling på sig"

Politiken


At forestille sig, at de tre medlemmer i Folkeklubben – der nu udsender nyt album, drager på turné og i det hele taget er aktivt til stede i en hypermoderne nutid, dét er, ifølge bandet, en vild tanke:

”Når vi kigger på vores opvækst i 80’erne på billeder eller ser klip fra datidens tv virker det som et fjernt og ukendt Truman-show: det er godt lavet, men det har intet med i dag at gøre. Og dog er det en del af os. Vi er børn af den tabte tid,” lyder det fra Kjartan Arngrim, Rasmus Jusjong og Rasmus Dall, der tilsammen udgør Folkeklubben.

Og netop tiden – i det indre liv, i historien og i samfundslivet – er omdrejningspunktet på det nye udspil. Pladen er skrevet ud fra devisen om, at verden som du kender den, før du ved af det, er væk og borte for altid. Som de skibe, der forliser uden at efterlade andre spor end falmede billeder.

Med dette femte album er Folkeklubben klar til at møde verden, hvordan end den har tænkt sig at tage sig ud. Klar til at møde publikum med sit femte album på ni år. Klar til at spille i Musikhuset. Så glæd dig. Det bliver en mindeværdig oplevelse.

Vi passer godt på dig i Musikhuset

Vi lever i en særlig tid, der gør det ekstra vigtigt, at vi passer godt på hinanden. Klik her og læs mere om, hvad vi gør for at passe på dig og vores andre gæster.

 


Spilledatoer

Dato Tidspunkt Pris
onsdag d. 24. marts 2021 Kl. 21.00 360 kr. Køb billet
torsdag d. 25. marts 2021 Kl. 21.00 360 kr. Køb billet

Gør oplevelsen større

Sæt smag på din aften
Sæt smag på din aften
NEM-pose 1 person

1 dåseøl
1 kildevand
Snacks


95 kr
Køb
Sæt smag på din aften
Sæt smag på din aften
NEM-pose 2 personer

2 små flasker kølig rosévin
2 engangsglas
2 kildevand
Snacks


235 kr
Køb
Sæt smag på din aften
Sæt smag på din aften
MUSIKMENU - petit

Smagebræt med kolde anretninger
Lun hovedret
Hjemmebagt surdejsbrød og pisket smør

Serveres 2 timer før forstillingen.

229 kr
Køb
Sæt smag på din aften
Sæt smag på din aften
MUSIKMENU - grand

Smagebræt med kolde anretninger
Lun hovedret
Hjemmebagt surdejsbrød og pisket smør
Dessert
2 gl. vin
Kaffe & snacks to-go

Serveres 2 timer før forestillingen.


429 kr
Køb