Forårskoncert

Forårskoncert

Ann-Mette Elten

Sammen med komponisten og musikeren Niels Kirkegaard, dannede hun i 1986 gruppen På Slaget 12, som røg til tops på hitlisten, takket været en sang, som blev kåret som ”Europas bedste nationale hit i 1987”, nemlig ”Hjem til Århus”. Med tiden er det blevet til 13 albums med På slaget 12.

I december 2007 udgav Ann-Mette ”Vær velkommen” som indeholder helt nye fortolkninger af nogle af de mest populære danske salmer.

Pladeselskabet Sony Music havde fået nys om, at Ann-Mette faktisk kunne synge klassisk og foreslog, at hun tog til Prag for at indspille et album med Prag Philharmonikerne. Det udkom 2012.

I januar 2013 modtog Ann-Mette en guldplade for dette album og i alt har albummet solgt mere end 14.000 eksemplarer.

Odd Fellow Ordenens Humanitære Fond i Århus er stolt af, at kunne præsenterer Ann-Mette Elten i Musikhuset søndag den 7. april, hvor vi alle kan synge med på Aarhus mest populære sang, nemlig ”Hjem til Århus

Århus Post-Orkester

Århus Post-Orkester har eksisteret siden 1948. I starten som et orkester for de postansatte, men i dag kun med en lille tilknytning til Post Nord.

Århus Post-Orkester har gennem de sidste 15 år placeret sig i toppen af danske amatør blæseorkestre.

I en 6 årig periode lå Århus Post-Orkester som det bedste ved deltagelse i danmarksmesterskaberne og i dag blandt de tre bedste orkestre i landet.

Århus Post-Orkester har som et af de få orkestre i Jylland en fornuftig tilgang af nye medlemmer, som bruger medlemskabet som et springbræt til videre uddannelse på konservatoriet.

Vi møder Århus Post-Orkester mange steder i byen. For eksempel da Aarhus blev Årets Kulturby spillede Århus Post-Orkester i Rådhustårnet og sidst ved et stort arrangement på DOKK1.

Den 6. april 2019 – dagen før Forårskoncerten i Musikhuset – deltager Århus Post-Orkester i Danmarksmesterskaberne i København, så hvem ved – måske er det det bedste amatør blæseorkester i Danmark vi kan opleve den 7. april.

Arrangør: Odd Fellow Ordenens Humanitære Fond i Århus