GAFFA-Prisen

GAFFA-Prisen

Køb billet Følg facebook event
26. februar 2020 • 320 - 420 kr

Melvin Kakooza er vært, når GAFFA-Prisen fejrer 10 års jubilæum i Musikhuset.

Oplev dette lineup på scenen, når GAFFA uddeler årets musikkpriser i Musikhusets Store sal:

Dizzy Mizz Lizzy

When Saints Go Machine

Vola

Rebecca Lou

Der er dømt underholdningsgaranti, når GAFFA-Prisen afholdes den 26. februar 2020.

Aftenens vært: Melvin Kakooza

"Det er virkelig en kæmpe ære, at jeg er blevet spurgt om værtsrollen til GAFFA-Prisen 2020. Jeg glæder mig til at være tovholder for den kæmpefest, som GAFFA-Prisen er. Og så er det endda på min egen hjemmebane i Aarhus, så det bliver ikke meget bedre.

Jeg har selv spillet musik i mange år, så da jeg fik muligheden for at blive vært på et show, hvor musikken er så meget i fokus, så kunne jeg simpelthen ikke sige nej."

Kakooza flankeres af manden med Danmarks bedste radiostemme, nemlig Carsten Holm, der vanen tro stiller de skarpe spørgsmål til artisterne fra bagscenen.

GAFFA-Prisen har 10-års jubilæum i 2020, og derfor er det nærliggende, at prisuddelingen for første gang nogensinde afholdes i Aarhus. Byen, der både er oprindelsessted og hjemby for Skandinaviens største musikmagasin.

Musikhusets Store Sal skal danne rammen om GAFFA-Prisen, der i allerhøjeste grad er et show, hvor musik og ikke mindst livemusik er i fokus.

Lineup offentliggøres løbende

De første navne til plakaten tæller danske rocklegender, spirende punkstjerneskud og alternativ metal.

Det er normalt ikke genrer, der repræsenteres synderligt i dansk award show-sammenhæng, og om de første bookinger til showet siger chefredaktør og booker Sidsel Thomassen:

"Der er ikke nogen grund til at gøre det samme, som alle de andre gør, og booke de samme navne, som alle de andre booker til danske award shows.

Vi er et musikmagasin, der hylder diversiteten i det danske og udenlandske musiklandskab, og det skal vores show naturligvis også afspejle. Dagens tre navne er ekstremt dygtige inden for hver deres felt af rockmusikken, som har det forholdsvis svært i disse streamingtider.

Det ændrer dog ikke på, at rockmusik er noget af det allerfedeste at opleve live, så naturligvis skal der være rock på plakaten til GAFFA-Prisen 2020."

Den kommende tid vil der komme flere navne på den alsidige plakat, der indtil videre tæller:

DIZZY MIZZ LIZZY
WHEN SAINTS GO MACHINE
VOLA
REBECCA LOU

Når publikum ikke er bliver blæst bagover af livemusikken, skal der naturligvis uddeles en lang række priser til de artister, der har klaret sig godt i 2019.

Årets afstemning

Mange prismodtagere har gennem årene udtalt, at netop GAFFA-Prisen er specielt ærefuld at have stående på kaminhylden, fordi det er dem, der lytter til musikken, der bestemmer.

GAFFA-Prisen er den eneste musikpris i Danmark, der udelukkende afgøres af læserne:

  • Jer, der læser GAFFA
  • Jer, der lytter til musik hver eneste dag
  • Jer, hvis mening reelt set er den eneste, der betyder noget

Stem her: https://gaffa.dk/prisen/afstemningen

Husk, at gøre din indflydelse gældende!

Afstemningen løber fra mandag den 6. januar til 31. januar.

Praktisk info

  • Rød løber: 18.00
  • Showstart: 20.00

GAFFA-Prisen 2020 afholdes i samarbejde med Musikhuset Aarhus.

Arrangør: Musikhuset Aarhus