Gallapremiere – Så længe jeg lever

Gallapremiere – Så længe jeg lever

”SÅ LÆNGE JEG LEVER - gallapremiere for spillefilm om John Mogensens liv

Alle musikelskere inviteres til eksklusiv gallapremiere på den danske storfilm SÅ LÆNGE JEG LEVER – en unik begivenhed, som kun finder sted den 6. marts 2018.

Kom med på den røde løber til en hyldestaften for den folkekære musiker John Mogensen. Oplev Ole Bornedals nye spillefilm sammen med skuespillerne fra filmen. Rasmus Bjerg spiller hovedrollen, og i de øvrige roller ses Helle Fagralid, Troels Malling, Lars Ranthe og Peter Mygind m.fl.

Efter filmen byder aftenen på musikalske fortolkninger af John Mogensens klassikere. Udvalgte danske artister har hver valgt et nummer, som de vil fortolke i aftenens anledning. James Rasmussen fra John Mogensens originale orkester Four Jacks vil også optræde med udvalgte numre.

Før filmen bydes der på en forfriskning i foyeren, mens filmens skuespillere ankommer på den røde løber.

Rød løber, filmpremiere, VIP-gæster, minikoncert og en boblende forfriskning.

Nu har du muligheden for at opleve alt det, der er indbegrebet af en vaskeægte gallapremiere på nært hold.

Musikhuset Aarhus danner tirsdag d. 6. marts rammen om den eksklusive, unikke og eneste danske gallapremiere på Ole Bornedals nye spillefilm ”SÅ LÆNGE JEG LEVER”.

ALT dette får du med i din eksklusive gallapremiere billet:

  • En boblende forfriskning i foyeren mens filmens skuespillere ankommer på den røde løber
  • Fremvisning af filmen i Musikhuset Aarhus Store Sal med alt hvad dertil hører
  • Minikoncert med James Rasmussen fra John Mogensens originale orkester Four Jacks, samt Kira Skov og Rasmus Walter
  • En håndbajer i bedste John Mogensen-stil i foyeren efter forestillingen

Om filmen

SÅ LÆNGE JEG LEVER er en intens og poetisk rejse gennem musikeren John Mogensens liv. Fra barndommen, til hans første gennembrud med Four Jacks for så at gå i glemmebogen - og i hundene - indtil han pludselig brager igennem med sit enorme gennembrud i 1971 med "Der er noget galt i Danmark!"

John lægger Danmark for sine fødder med store folkelige klassikere som "To mennesker på En Strand", "Så længe jeg Lever" og "Fut i Fejemøget".

SÅ LÆNGE JEG LEVER er en rørende og smuk kærlighedshistorie mellem John og hans kone Ruth, og deres tumultariske ægteskab fyldt med varme, lidenskab, bajere og kaos, og fremfor alt musikken, som er Johns helt store lidenskab. Men Johns kamp med hans egen perfektionisme og hans søgen efter det absolutte, ender med at æde ham op indefra. John dør, men musikken lever...

Arrangør: Musikhuset Aarhus, Den Vestdanske Filmpulje, Filmby Aarhus, Nordisk Film Distribution og Miso Film