Graham Nash

Graham Nash


OBS: Arrangementet er desværre aflyst.

Alle berørte gæster bliver kontaktet direkte. Læs mere: https://musikhusetaarhus.dk/corona/

__

An Intimate Evening of Songs and Stories

Rockikonet Graham Nash gæster Musikhuset og giver en intim koncert fyldt med forrygende sange og fabelagtige historier.

Dobbelt op på Rock and Roll Hall of Fame

Graham Nash er optaget i Rock and Roll Hall of Fame hele to gange. Både med Crosby, Stills og Nash og The Hollies. Ligesom han også optræder to gange i Songwriters Hall of Fame, som soloartist og med Crosby, Stills and Nash.

Den britisk-amerikanske sanger og sangskriver kunne senest opleves i Aarhus i 2015 som en del af den legendariske gruppe Crosby, Stills & Nash i en udsolgt Store Sal i Musikhuset. Kort tid efter opstod der dog uvenskab med kollegaen David Crosby, og bandet har ikke optrådt sammen siden.

Fra supergruppe til soloartist

Graham Nash indledte karrieren som rytmeguitarist og sanger i det engelske band The Hollies, som han var medlem af fra 1962-1968 og igen fra 1981-1983. Han kom i 1968 med i den Los Angeles-baserede folk-rock-supergruppe Crosby, Stills & Nash med David Crosby og Stephen Stills, som i perioder har været udvidet med Neil Young og derfor også har været kendt som Crosby, Stills, Nash & Young – og blandt andet er kendt for deres flotte vokalharmonier.

Nash har desuden udgivet seks soloalbum, senest This Path Tonight fra 2016.

Glæd jer til en intim aften med et stort rockikon.

Koncerten er en del af Aarhus Jazz Festival, som byder på store danske og internationale stjerner. Du kan se hele programmet for Aarhus Jazz Festival i Musikhuset lige her. 

Varighed: ca. 2 timer Inkl. pause. Bemærk sluttidspunktet kan variere. 

Arrangør: Musikhuset Aarhus


Spilledatoer

Dato Tidspunkt Pris