Halfdan E

Halfdan E

Køb billet Følg facebook event
23. januar 2021 • 250 kr

Musikhuset præsenterer et glædeligt genhør med onkel Dannys store hits. 

Efter 28 års ventetid kan du endelig komme til at opleve dine yndlingsnumre med Dan Turèll + Halfdan E LIVE. Det sker, når Halfdan E og band rammer de danske livescener med en af Danmarks bedste skuespillere, Mads Wille, som stemmen i front.

Tilbage i 1993 var det et unikt og meget populært projekt, som den legendariske digter Dan Turèll og den musikalske troldmand Halfdan E satte i gang. En ny og let tilgængelig blanding af musik og beatlyrik, som danskerne var hurtige til at tage til sig.

Prisbelønnede albums

Samarbejdet var ikke til at komme udenom og resulterede i to prisbelønnede hitalbums. Næste naturlige skridt havde været at optræde på landets spillesteder, hvis ikke det var for det triste faktum, at Dan Turèll døde få måneder efter debutpladen.

Nu er der imidlertid godt nyt til alle inkarnerede fans – det er blevet tid til at vække klassikere som Hyldest til Hverdagen, Sidste Tur Gennem Byen og Jeg Skulle Have Været Taxachauffør til live igen.

Halfdan E tog tilløb allerede sidste år med udgivelsen af det tredje album Telefon til afdøde, som fik mange rosende ord med på vejen. Når Halfdan E i starten af 2021 tager på landevejen, bliver det med et lille stjerneorkester, der mestrer hele bagkataloget.

I stedet for Dan Turèll selv har Halfdan E allieret sig med skuespiller Mads Wille (kendt fra bl.a. Badehotellet og landets teaterscener), som specielt til lejligheden giver stemme til Turèlls udødelige digte. Musikalsk bliver Halfdan E desuden bakket op af Søren Siegumfeldt (saxofon) og Lars Terkelsen (electronics) – Siegumfeldt har bl.a. flere udgivelser bag sig med orkestret String Swing, og Terkelsen har en alsidig karriere bl.a. med sit eget electronica-act Trk-El-Son.


Spilledatoer

Dato Tidspunkt Pris
lørdag d. 23. januar 2021 Kl. 20.00 250 kr. Køb billet