Hanne Boel

Hanne Boel


Kære gæst

Covid-19 har vendt op og ned på mange ting, også i Musikhuset.

De nye krav til afstand mellem publikum og størrelsen på forsamlinger, medfører at vi bliver nødt til at fordele publikum anderledes i salen. Vi har derfor fundet nye billetter til jer til denne koncert, der tager hensyn til, at der skal være ekstra afstand mellem publikum.  

Vi har sendt en mail med yderligere info. Har du ikke hørt fra os, så kontakt os venligst på billetsalg.mus@mkb.aarhus.dk eller ring til vores billetsalg på 89404040. Du kan se åbningstider her.

Det er sikkert at besøge Musikhuset Aarhus. Vi sørger for, at der er håndsprit i foyeren og afstand mellem publikum i salen, og håber så, at I vil bidrage med hensyn og håndhygiejne, mens I er her. Læs om, hvordan vi håndterer Covid-19 her.

----------------------------------------------------------------

Intim koncert med nye sange

I starten af 2020 udgav Hanne Boels sit første album i otte år. Du kan høre de nye sange i selskab med perler fra et omfattende bagkatolg af hits live, når Hanne Boel giver koncert i Musikhusets smukke Symfonisk Sal sammen med sit band.

Anmelderne er vilde med Hanne Boel

* * * *

Musikverdenens stjernenavne bliver som regel værre med årene. Sådan forholder det sig ikke med Hanne Boel. Hun har aldrig været bedre.

Ekstra Bladet
* * * * *

Først og fremmest er der stemmen, den mørke, rigt nuancerede og sensuelt vibrerende henvendelse fra et hjerte til et andet, som betager.

Nordjyske Stiftstidende
* * * *

Hanne Boel træder ind i 2020 med stil

Politiken

Hør titelnummeret Between Dark and Daylight

Nye originale sange fra Hanne Boel

Om Hanne Boel er tilbage? Nej, Hanne har aldrig været væk. Men der gemmer sig alligevel en sandhed i udsagnet. Med det nye album Between Dark and Daylight, som udkom i starten af 2020, ser Hanne Boel tilbage mod sine klassiske udgivelser som en af de største danske sangerinder nogensinde.

Hanne Boels seneste album Between Dark and Daylight, er det første i otte år. Albummet indeholder nye originale sange, der ikke er et forsøg på at genoplive svunden storhed, men i stedet at udforske og bygge på indhøstede erfaringer og ikke mindst levet liv. Albummet er skrevet af Hanne selv, sammen med dygtige sangskrivere som bl.a. Jacob Bellens, Anders SG og Emil Falk.

Hanne Boel har valgt sange, der ofte beskriver små emotionelle øjeblikke. De er enklere end hun egentlig troede, de skulle være, og de præsenteres med ømhed og kærlighed:

”Nogle tekster giver sig selv på forhånd, andre får måske en ny mening, når de synges af netop mig, med det liv jeg har levet og netop mine erfaringer, ikke bare som musiker og sanger, men som menneske. Det er spændende at lade sig udfordre af en tekst og at mærke nødvendigheden i ordene,” udtaler Hanne Boel.

Danmarks bedst sælgende sangerinde vender tilbage til rødderne

Med et salg på over 2,5 mio. albums fordelt på 20 udgivelser er Hanne Boel den bedst sælgende danske sangerinde nogensinde. Hun har altid været flittig på livesiden og optræder til stadighed for fulde huse i Danmark og Norge. 

Publikum kan forvente en kombination af det prøvede, det nye, det soulede, det bluesede og det jazzede – alt det, som har gjort Hanne Boel til den sangerinde, som hun er i dag.

”Jeg har i de senere år turneret flittigt med bl.a. guitaristen Jacob Funch. Vi har udforsket mulighederne for sammenspil på en mere autentisk måde, uden så megen teknik; en slags tilbage til rødderne.

Denne erfaring har blandt andet været medvirkende til at sende mig mod det, jeg står for i dag med fokus på samspil og masser af dynamik i lydbilledet – og som derfor også er en del af inspirationen til mit nye album,” siger Hanne Boel.

Bandet:

  • Rune Olesen
  • Anders Christensen
  • Anders Vestergaard
  • Jacob Funch
  • Heine Hansen

Vi passer godt på dig i Musikhuset

Vi lever i en særlig tid, der gør det ekstra vigtigt, at vi passer godt på hinanden. Klik her og læs mere om, hvad vi gør for at passe på dig og vores andre gæster.
Spilledatoer

Dato Tidspunkt Pris