Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer

Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer


Musik, magi og film smelter sammen til en fortryllende forestilling i Musikhuset.

Filmeventyret fortsætter til påske, når Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer bliver vist i Store sal med musik fremført af stort symfoniorkester.  Tag med på en magisk og musikalsk rejse i selskab Harry Potter og hans venner på Hogwarts.

Det forrygende Czech National Symphony Orchestra sidder klar til at bringe magien til live, når de spiller John Williams’ uforglemmelige musik til Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer™, mens filmen ruller over det store lærred.

Harry Potter eventyret vises igen som filmkoncert

I Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer™ får eventyret for alvor vinger med flyvende biler, aggressive træer og en mystisk husalf, der dukker op af det blå for at advare Harry mod ondskaben, der lurer.

På Hogwarts venter der Ron, Hermione og Harry et nervepirrende og hårdt skoleår, der indledes med en bloddryppende advarsel om, at porten til Hemmelighedernes Kammer er begyndt at åbne sig.

Praktisk information om Harry Potter forestillingen

Filmen bliver vist på engelsk med danske undertekster.

Varighed: 3 timer inklusiv pause. Bemærk, at sluttidspunktet kan variere.

Arrangør: Musikhuset Aarhus

HARRY POTTER characters, names and related indicia are © & ™ Warner Bros. Entertainment Inc. J.K. ROWLING`S WIZARDING WORLD™ J.K. Rowling and Warner Bros. Entertainment Inc. Publishing Rights © JKR. (s18).


Spilledatoer

Dato Tidspunkt Pris