Helene Bak

Helene Bak


Musikhuset genåbner med gratis koncerter

Musikhuset er efter mere end to måneder uden livekoncerter igen klar til at byde jer velkommen. Det fejrer vi med tre gratis koncerter med lokale stjernefrø i Musikhusets foyer. En af koncerterne er med talentfulde og albumaktuelle Helene Bak.

Helene Bak er vokset op med vestkystens store vidder lige uden for døren, og i hendes sange mærker man både den bidende vind og det blikstille hav. Helene har hul igennem til de helt store følelser, og hun formidler med en sjælden nærhed, der giver lytteren adgang til hjertets bagdør.

“ Jeg skriver sange om livet – På godt og ondt. Ærlige og nærværende sange som inviterer til fordybelse og refleksion. Sange der kan sætte tanker i gang.
Jeg synes, det er vigtigt at sætte mig selv lidt på spil og turde tale og synge om alt fra lette hverdagsting til tungere og tabubelagte emner, som igennem musik bliver mere tilgængelige.”

I 2015 brød Helene Bak igennem lydmuren med sit mere jazzede debutalbum Oh So Quiet. Flere sange fik spilletid på bl.a. P5, og anmelderne gav albummet mange fine ord med på vejen.

Efter sommerferien er hun klar med sit nye album Under One Roof, hvor hun har taget det bedste fra jazzens verden og bragt det med ind singer-/songwritertraditionens meget historiebårne sangskrivning. Mens blikket ser fremad, dykker sangene ned i minderne.

Du vil ikke alene få fortalt historier, der er vedkommende og vigtige - men også opleve 5 helt fantastisk dygtige musikere, der vil give jer en oplevelse ud over det sædvanlige.

Denne eftermiddag spiller Helene og bandet både sange fra bagkataloget, men også helt spritnye sange.

Helene Bak: Vokal & klaver
Mikkel Bøggild: Guitar & kor
Michael Vestbo: Guitar
Jens Jefsen: Bas
Søren Pedersen: Trommer

Koncerten streames live

Hvis du ikke har mulighed for at være til stede i Musikhuset, kan du opleve koncerten hjemme fra sofaen. Koncerten bliver streamet live på Musikhusets Facebook, Instagram og YouTube.

Praktisk information

Koncerten er for et siddende publikum. Der bliver opstillet 500 stole i foyeren, og gæsterne bliver placeret med et sædes mellemrum. Det er dog tilladt for grupper, som i forvejen har tæt kontakt, at sidde på sammenhængende pladser.

Der er indgang til koncerten via dørene ved Musikhusets café og separat udgang. Gæster får anvist en nummereret stoleplads i foyeren, inden de træder ind i Musikhuset. Gæster kan følge de opsatte skilte og personalets anvisninger, når de ankommer. Det er muligt at forsyne sig med drikkevarer i Musikhusets café, inden koncerten begynder.

Vi opfordrer gæster til at komme i god tid, så vi så vidt muligt undgår kødannelse.

Varighed: 1 time

​Arrangør: Musikhuset i samarbejde med Spar Nord Fonden


Spilledatoer

Dato Tidspunkt Pris