Ida Corr

Ida Corr

Opdatering: Koncerten er udsolgt, men heldigvis besøger Ida Corr Musikhuset Aarhus igen til april. Du kan købe billet her.

Der skal nok blive plads til både hits og soulsøde, når Ida Corr og hendes band giver koncert i Musikhuset Aarhus til oktober.

Ida Corr gjorde sig senest bemærket med sin deltagelse i Toppen Af Poppen, hvor hendes fortolkning af Gnags’ ”Når Jeg Bliver Gammel” røg direkte ind i danskernes hjerter og som nr. 1 på flere kanaler.

Idas gennembrud kom dog allerede i 2007, hvor hun og DJ’en Fedde Le Grand storhittede med “Let Me Think About It”, der blev en af de mest succesfulde danske singler nogensinde. Sangen gik #2 i UK og #1 på USA´s dancechart, og Ida Corr turnérede rundt i hele verden op mod fem år efter udgivelsen.

Det seneste halvandet år har Ida Corr brugt på at skrive ny musik. I februar 2016 udgav hun den storladne pophymne “Down”, der viste lovende tegn for kvaliteten af det kommende materiale, og til koncerten i Musikhuset vil hun sikkert byde på både nye og gamle hits i en lækker og soulfuld indpakning.

Arrangør: Musikhuset Aarhus