Jacob Dinesen

Jacob Dinesen

Køb billet Følg facebook event
12. september 2021 • 325 kr

Jacob Dinesen spiller atter solo i Musikhuset Aarhus. Glæd dig til en sublim koncert i Symfonisk sal.

#ALONEONTHEROAD

Ligesom i de “unge dage”, har drømmen om at spille solo igen taget bo i Jacob Dinesen, og han drager derfor atter alene afsted på landevejen, kun bevæbnet med sin stemme, sin guitar og et ønske om at genfinde sine sange i deres oprindelige form.

Jacob Dinesen inviterer derfor sit publikum med på en unik solokoncert, hvor vi bliver budt helt indenfor i sangskriverens maskinrum, og vi får et ekstraordinært indblik i hans musikalske DNA.

Det bliver intimt, pågående, emotionelt, men først og fremmest nærværende.

Jacob Dinesen havde sin start i provinsen

Jacob Dinesen startede sin karriere på - og omkring Tønder Festivalen, da han var blot 13 år gammel. Kun bevæbnet med sin stemme, sin Gibson guitar og sin ukuelige vilje til at spille musik foran et live publikum.

Siden er det gået stærkt for den unge sanger og sangskriver med den fantastiske stemme, der nu modtager guld og platin på sine albumudgivelser og giver koncerter på store spillesteder i hele landet - hver gang bragende udsolgt i forsalg.

Nu, 10 år efter sin debut på de danske livescener, tager Jacob Dinesen tilbage til rødderne hvor det hele startede. Det enkle udtryk, den akustiske guitar og det tætte nærvær med publikum. Glæd dig til en helt særlig oplevelse.


Spilledatoer

Dato Tidspunkt Pris
søndag d. 12. september 2021 Kl. 20.00 325 kr. Køb billet