Jacob Dinesen

Jacob Dinesen

Køb billet
Venteliste
Følg facebook event
15. maj 2021 - 15. maj 2021 • 320 kr

Kære gæst

Musikhuset er midlertidigt lukket til og med 7. februar 2021 på grund af Corona. Det betyder desværre, at vi ikke kan afholde koncerten med Jacob Dinesen, som vi ellers havde glædet os til.

Vi er glade for, at vi i samarbejde med Jacob er lykkes med at finde en ny dato.

De to koncerter den 6. februar er flyttet til den 15. maj​.

Hvad sker der med jeres billetter?

I beholder jeres nuværende billetter, der gælder til samme plads i salen på den nye dato. Har I købt pausedrinks, NEM-pause eller menuer sammen med billetten, flyttes de sammen med billetten til den ny dato.

Vi har sendt en mail til alle billetkøbere med nærmere info. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på billetsalg.mus@mkb.aarhus.dk eller ringe til vores billetsalg på 89404040. Du kan se åbningstider her.

Du kan læse mere om refusion af billetter her.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Jacob Dinesen spiller atter solo i Musikhuset Aarhus

#ALONEONTHEROAD

Jacob Dinesen er for første- og måske sidste gang, taget på en anderledes og helt unik solo tour - #aloneontheroad. Du kan høre ham i Musikhuset.

Ligesom i de “unge dage”, har drømmen om at spille solo igen taget bo i Jacob Dinesen, og han drager derfor atter alene afsted på landevejen, kun bevæbnet med sin stemme, sin guitar og et ønske om at genfinde sine sange i deres oprindelige form.
Jacob Dinesen inviterer derfor sit publikum med på en once in a lifetime solokoncert, hvor vi bliver budt helt indenfor i sangskriverens maskinrum, og vi får et ekstraordinært indblik i hans musikalske DNA.

Det bliver intimt, pågående, emotionelt, men først og fremmest nærværende.

Jacob Dinesen havde sin start i provinsen

Jacob Dinesen startede sin karriere på - og omkring Tønder Festivalen, da han var blot 13 år gammel. Kun bevæbnet med sin stemme, sin Gibson guitar og sin ukuelige vilje til at spille musik foran et live publikum.

Siden er det gået stærkt for den unge sanger og sangskriver med den fantastiske stemme, der nu modtager guld og platin på sine albumudgivelser og giver koncerter på store spillesteder i hele landet - hver gang bragende udsolgt i forsalg.

Nu, 10 år efter sin debut på de danske livescener, tager Jacob Dinesen tilbage til rødderne hvor det hele startede. Det enkle udtryk, den akustiske guitar og det tætte nærvær med publikum. Glæd dig til en helt særlig oplevelse.

Vi passer godt på dig i Musikhuset

Vi lever i en særlig tid, der gør det ekstra vigtigt, at vi passer godt på hinanden. Klik her og læs mere om, hvad vi gør for at passe på dig og vores andre gæster.


Spilledatoer

Dato Tidspunkt Pris
Venteliste lørdag d. 15. maj 2021 Kl. 17.00 Venteliste 320 kr. Køb billet
Venteliste lørdag d. 15. maj 2021 Kl. 20.00 Venteliste 320 kr. Køb billet

Gør oplevelsen større

Sæt smag på din aften
Sæt smag på din aften
MUSIKMENU - grand

Smagebræt med kolde anretninger
Lun hovedret
Hjemmebagt surdejsbrød og pisket smør
Dessert
2 gl. vin
Kaffe & snacks to-go

Serveres 2 timer før forestillingen.


429 kr
Køb
Sæt smag på din aften
Sæt smag på din aften
MUSIKMENU - petit

Smagebræt med kolde anretninger
Lun hovedret
Hjemmebagt surdejsbrød og pisket smør

Serveres 2 timer før forstillingen.

229 kr
Køb