Jens Jacob Tychsen

Jens Jacob Tychsen

Køb billet
Få ledige
Følg facebook event
24. februar 2021 • 280 kr

Jens Jacob Tychsen, også kendt som Hr. Weyse, tager dig med på en forrygende tur bag kameraet og fortæller dig historien bag den folkekære TV2-serie Badehotellet, der har taget hele Danmark med storm.

I dette eksklusive musikalske foredrag, viser Jens Jacob Tychsen fotos, film og fraklip. Det bliver sjovt, musikalsk og ikke mindst super underholdende, når Jens Jacob fortæller om sangene, om samarbejdet med de andre skuespillere, og om hvordan sådan en serie egentlig bliver til.

Du får naturligvis også et genhør med flere af de skønne gamle sange fra serien, som Jens Jacob Tychsen på magisk vis vil fremføre – og desuden fortælle historien om, hvordan sangene er blevet vakt til live. På allerbedste og mest charmerende Jens Jacob Tychsen-manér – også kendt som Hr. Weyse i den populære serie – vil du desuden høre, hvordan sådan en serie egentlig bliver til, samarbejdet med de andre skuespillere, dårlige anmeldelser, vind og vejr ved Vesterhavet og meget, meget mere.

Om Jens Jacob Tychsen

Jens Jacob Tychsen blev uddannet på skuespillerskolen ved Århus Teater tilbage i 1998 og strøg herefter i raketfart til København, hvor han blev en fast del af Det Kongelige Teater gennem otte sæsoner. Herefter gik han freelance og har siden spillet med i et utal af teaterforestillinger indenfor alle genrer på de københavnske teatre. Som noget af det sidste på scenen kunne man opleve ham som far til 7 i skikkelse af Kaptajn Von Trapp i klassikeren The Sound Of Music på Det Ny Teater.

Jens Jacobs Tychsens TV-debut var som seriemorderen “Indianeren” i Rejseholdet i 2002 og herefter fulgte flere spændende opgaver i blandt andet Forbrydelsen 2, Sommer og Borgen.
Det store folkelige gennembrud kom i 2013, da Jens Jacob Tychsen sprang ud som den kvindebesatte og flamboyante kongelige skuespiller Edward Weyse i TV2’s populære familieserie Badehotellet. Her viser han for alvor evner ud i komikken og det musiske.Spilledatoer

Dato Tidspunkt Pris
Få ledige onsdag d. 24. februar 2021 Kl. 19.00 Få ledige 280 kr. Køb billet